Wood Joy distribuie masuta multifunctionala!

Masuta-multifunctionala-ssUJ9Ideala pentru copiii mici este masuta multifunctionala oferita de Wood Joy, care poate fi utilizata cu usurinta si ca scaunel sau chiar ca teatru de papusi. Wood Joy executa mobilier de cea mai buna calitate, realizat special pentru micutii tai. Prin intermediul magazinului sau online, compania pune la dispozitia clientilor mobila adaptata nevoilor celor mici, printre produsele disponibile regasindu-se si o astfel de masuta multifunctionala.

Cu un design simplu si disponibila in mai multe culori, masuta este ideala pentru decorarea camerei copilului. Economiseste spatiu in camera copilului tau si achizitioneaza o masuta multifunctionala care poate fi utilizata si pe post de scaunel!

Toate produsele oferite au un raport calitate-pret extrem de avantajos pe piata de profil. In cadrul magazinului online Wood Joy sunt disponibile diverse piese de mobilier, realizate special pentru copii la cele mai inalte standarde de calitate in scopul obtinerii unui mobilier rezistent si sigur pentru cei mici. Indiferent de numarul necesar de produse sau de zona tarii unde este efectuata comanda de masuta multifunctionala, poti apela cu incredere la magazinul online Wood Joy.

Avantajele masutei multifunctionale

Masuta multifunctionala oferita de Wood Joy este fabricata in totalitate din lemn, fiind o piesa de mobilier ideala atat pentru camera personala a copiilor, cat si pentru gradinite sau spatii de joaca special amenajate. Masuta este disponibila in culoarea natur, insa la cerere poate fi livrata si in diverse alte culori. Greutatea si dimensiunile acestor produse sunt regasite pe site-ul firmei si pot varia in functie de preferintele clientilor. Ele sunt realizate din lemn masiv si placaj de fag, ambele fiind acoperite cu un strat de lac non-toxic. Pentru rezistenta sporita impotriva socurilor mecanice, in procesul de fabricare sunt utilizate doar materiale de cea mai buna calitate.

Masuta multifunctionala este disponibila cu diferite dimensiuni si valori in ceea ce priveste inaltimea, pentru ca tu sa alegi modelul cel mai potrivit. Materialul utilizat in procesul de fabricare al masutelor multifunctionale este lemnul de fag masiv, acoperit cu un strat de lac non-toxic. Datorita culorilor variate, produsele pot fi amplasate atat in camera fetitelor, cat si in cea a baietilor.

Despre compania Wood Joy

Cu sediul in Targu Mures, compania Wood Joy este magazinul preferat atat al copiilor, cat si al parintilor. In cadrul magazinului vei gasi o gama impresionanta de jocuri, jucarii si constructii destinate spatiilor de joaca, realizate din lemn de cea mai buna calitate, oferite spre vanzare la preturi accesibile, pentru toate buzunarele. Magazinul dispune de mobilier urban, precum si de piese de mobilier create special pentru cei mici, dar si jocuri si jucarii de rol sau educationale a caror scop este dezvoltarea anumitor abilitati ale copiilor. Toate produsele sunt livrate oriunde in tara, iar pentru articolele care necesita montaj in zona Targu Mures, Wood Joy asigura si astfel de servicii, contra cost.

Pentru mai multe informatii despre serviciile si produsele oferite acceseaza pagina de internet a magazinului online sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei Wood Joy. Achizitioneaza masuta multifunctionala oferita de Wood Joy pentru ca micutul tau sa aiba o postura corecta la masa!

Datele de contact ale firmei Wood Joy

Adresa: Aleea Vrancea, Nr.1, Targu Mures

Telefon: 0265 333 063

Email: contact@woodjoy.ro

Leave a Reply