Weekend ofera focare seminee!

ee84f131180fa48d787c4dc7a33dbd9eCautand focare seminee de calitate, te poti opri la magazinul Weekend care iti va oferi produse de calitate superioara si consultanta specializata. Focarele de seminee de la Weekend apartin producatorului Ferlux Chimeneas y Barbacoas si sunt perfecte pentru arderea de lemne si incalzirea spatiilor. Compania cu care colaboreaaza firma Weekend determina oferirea unor produse cu design deosebit, care se pot adapta cu usurinta oricarui decor. Focarele de seminee ofera un decor special oricarei incaperi, infrumuseteaza living-ul si ofera un aspect cald si primitor casei tale. Incadrate cu usurinta in orice decor, fie ca este unul modern sau rustic, firma Weekend ofera cele mai bune focare seminee.

Focarele de seminee pot fi amplasate cu succes atat in locuinta personala, cat si in pensiuni, hoteluri si alte spatii. Oferite la un raport avantajos calitate-pret, focarele de seminee incalzesc eficient spatiul in care sunt amplasate si ofera un aspect elegant si frumos oricarei incaperi. Societatea Weekend asigura indeplinirea standardelor de siguranta in exploatare si calitate, urmarind sa ofere produse deosebite. Achizitionand produsele oferite de compania Weekend ai garantia calitatii si fiabilitatii.

De ce focare seminee?

Pe langa aspectul primitor si impozant pe care le ofera oricarei incaperi, focarele de seminee incalzesc cu succes spatiile in care sunt amplasate. In acest fel, aspectul deosebit al focarelor este completat de puterea de incalzire. Focarele comercializate au dimensiuni si greutati diferite, in functie de preferintele beneficiarului si pot fi incastrate in perete. In plus, datorita faptului ca lemnul este combustibilul folosit, acesta poate genera costuri scazute la facturile de gaz. Focarele au forme diferite, acestea pot fi plane, prismatice, de tip caseta sau bloc si curbe. In acest fel se pot incadra in orice spatiu si decor. Alte modele sunt cele cu usa dubla sau cu deflectorul din samota, care mentine caldura timp indelungat. Avand puteri de functionare de la 10 la 14 KW, focarele de seminee asigura performante deosebite.

In plus, clientii pot creste performantele focarelor prin dubla combustie, prize de aer din exterior si clapeta de reglare tiraj. Dubla combustie serveste la cresterea randamentului, clapeta de reglare urmareste pastrarea caldurii inmagazinate, iar prizele de aer asigura folosirea aerului din exterior pentru procesul de ardere. Alimentarea cu combustibil se realizeaza manual. Iar pentru a oferi performante deosebite, focarul trebuie sa fie curatat periodic si montat corespunzator. Focarele pot avea greutati, dimensiuni si forme diferite in functie de spatiul in care vor fi amplasate si de necesitatile clientilor.

Alege focare seminee de la Weekend!

Solutii clasice de incalzire a diferitelor spatii vei gasi in cadrul companiei Weekend. Produsele pot fi distribuite in orice colt al tarii, prin intermediul serviciilor de curierat si sunt cele mai bune de pe piata de specialitate. Printre produsele comercializate se afla sobele, semineele, cuptoarele, sobele de gatit si piesele componente pentru acestea. Specialistii firmei iti vor oferi solutii customizate pentru fiecare situatie in parte pentru a satisface exigentele cele mai ridicate. Producatorii acestor echipamente sunt renumiti in domeniu, fapt care confera garantia calitatii produselor oferite. Opteaza pentru focare seminee de la Weekend pentru incalzirea casei tale.

 

Datele de contact ale firmei Weekend

Adresa firmei: Str. Lunca Oltului, Nr.7, Sfantu Gheorghe

Telefon: 0723 180 090

Email: office@weekendsrl.ro

Leave a Reply