Vrei sa schimbi culoarea peretilor din camera? Alege vopsea decorativa structurata de la Ya Ya Color!

vopsea decorativa structurata

Te-ai gandit sa schimbi infatisarea camerei sau intregii locuinte si vrei sa incepi cu vopsirea peretilor? Atunci alege Ya Ya Color care iti pune la dispozitie vopsea decorativa structurata.

Aspectul exterior si cel interior al unei case are cel mai mare impact vizual si emotional asupra unei persoane. De obicei, atunci cand  exteriorul unei case nu ne place, cu siguranta nu ii vom calca niciodata pragul pentru a vedea cum este amenjat interiorul sau de ce dotari dispune. De exemplu, atunci cand suntem in cautarea unei cazari pentru vacanta, atentia ne este atrasa in primul rand de partea estetica a caselor/vilelor/hotelurilor, ca mai apoi sa ne interesam de preturi, locuri disponibile, facilitati.

Vopseaua decorativa structurata de la Ya Ya Color poate fi utilizata pentru reamenajarea anumitor spatii, fie acestea interioare sau exterioare. Indiferent ca ne referim la peretii din bucatarie, din living sau dormitor care se ingalbenesc din diferite motive ( fum de tigara, aburi, etc), acestia isi pot schimba infatisarea cu ajutorul vopselei decorative structurate de la Ya Ya Color. In plus, pe langa rolul estetic placut pe care il ofera acest tip de vopsea, mai are si rol de protectie, conferind structurilor respective o viata mai indelungata si mult mai calitativa.

De ce sa achizitionezi vopsea decorativa structurata de la Ya Ya Color?

Ce este vopseaua decorativa structurata? Acesta vopsea este o vopsea ce se foloseste atat in interiorul unei locuinte cat si pentru exteriorul acesteia, oferind peretilor un aspect placut, elegant si rafinat. Pe stocul Ya Ya Color se gasesc peste  1500 de nuante de vopsea decorativa structurata, pentru ca tu sa o alegi pe care care crezi ca s-ar potrivi peretilor locuintei tale.

Ya Ya Color este un furnizor cu experienta si traditie pe piata de profil. Realizate cu materii prime din import (Germania, Italia, Spania, Franta), produsele companiei (vopsea decorativa strcuturata, tencuiala marmorata de soclu, tencuiala decorativa structurata, vopsea texturata, vopsea lavabila, vopsea superlavabila, pigmenti de culoare) au fost concepute avand la baza o atenta documentare si munca de cercetare, teste de laborator si consultare a focus-grupurilor interesate: arhitecti, designeri, antreprenori, zidari.

Exista o serie de caracteristici ce recomanda vopseaua decorativa structurata drept un produs de top in obtinerea unor finisaje interioare si exterioare deosebite: gradul mare de elasticitate si flexibilitate, rezistenta crescuta la actiunea factorilor biologici (ciuperci, bacterii, mucegaiuri), timpul redus de uscare, aplicarea si intretinerea usoara, se gaseste in foarte multe nuante, lasa peretii sa respire, este impermeabila, da personaliate camerei sau intregii locuintei tale si lista poate continua.

Cum se utilizeaza vopsea decorativa structurata de la Ya Ya Color?

Suprafata pe care se doreste aplicarea vopselei decorative structurate trebuie sa fie in primul rand curata, neteda si uscata. Urmatorul pas este aplicarea a doua straturi de grund. Este foarte important ca temperatura din camera sa fie de +5 grade Celsius si + 25 grade. Gradul de umiditate al aerului nu trebuie sa depaseasca 75%.

Vopseaua decorativa structurata se aplica cu ajutorul unui trafalet, cat mai uniform posibil. Timpul de uscare al primului strat trebuie sa fie de minim  12 ore. Pentru cel de al doilea strat este nevoie de 24 de ore pentru uscare.

Alegand vopsea decorativa structurata de la Ya Ya Color ai garantia calitatii si, totodata, garantia unui produs ecologic achizitionat la cel mai bun raport calitate/pret – pret de fabrica, fara intermediari.

Leave a Reply