Vitralii decorative de la Herra Design!

8df409b8c67c7bedb28eb6502e329e28Atunci cand vrei sa iti decorezi casa cu vitralii decorative, specialistii companiei Herra Design iti ofera produsele de care ai nevoie. Culoarea vitraliilor decorative si lumina care patrunde prin acestea pot infrumuseta orice tip de interior, indiferent de stilul in care este amenajat. Echipa Herra Design ia in considerare dorintele tale si confectioneaza special pentru fiecare client produsele potrivite. Herra Design realizeaza vitralii decorative cu un design exceptional, prin intermediul unor tehnici de ultima ora. Aceste produse sunt create cu indemanare si pricepere, si iti vor aduce in locuinta ta eleganta si rafinament, imbunatatind aspectul intregului spatiu.

Cu o vasta experienta in acest domeniu, expertii Herra Design iti asigura furnizarea unor produse de calitate superioara, la preturi avantajoase. Experta in operatiunea de creare a vitraliilor, echipa Herra Design, alcatuita din oameni pasionati si experimentati, ofera solutii eficiente de infrumusetare a spatiilor interioare si exterioare deopotriva, adaptate cerintelor existente. Vitraliile reprezinta adevarate opere de arta pentru realizarea carora este nevoie de rabdare, pasiune si efort. Acestea imbina armonios functionalitatea si designul, oferind distinctie si caldura oricarui ambient.

Avantajele vitraliilor decorative

Vitraliile decorative sunt executate la comanda si confectionate prin diverse tehnici, precum: tehnica Tiffany, tehnica Overlay sau prin aplicarea unei folii speciale si a unor benzi de plumb, in functie de rezultatul sau de efectul care se doreste a fi obtinut. Cu toate ca vitraliile sunt asociate cu ferestrele, aceasta sticla poate fi transformata intr-un corp de iluminat sau intr-un accesoriu ce poate insoti diverse tamplarii, usi si balustrade, sau care se poate folosi individual cu scopul de a infrumuseta un anumit spatiu. Sticla decorativa poate fi utilizata cu scopul de a infrumuseta usi, oglinzi, balustrade, ferestre, elemente de mobilier, produse promotionale din sticla cum ar fi pahare, scrumiere si altele. Compania dispune de materiale de exceptie, de echipamente performante si de experienta necesara pentru a da nastere unor vitralii ce se deosebesc prin calitate de cele realizate de catre alte societati de profil.

Vitraliile nu se decoloreaza, sunt usor de intretinut si au o sfera larga de aplicabilitate. Produsele sunt usor de montat, iti asigura o protectie sporita impotriva radiatiilor UV, respectiv o diversitate mare de culori si modele. Indiferent de tehnica de realizare a acestor vitralii, au un farmec aparte si se pot folosi intr-o multitudine de aplicatii, nu doar pentru ferestre. Vitraliile aplicate sunt concepute cu ajutorul unei tehnologii de varf pentru ca rezultatul sa fie fara cusur.

Cine executa vitralii decorative?

Cu sediul in Piatra Neamt, compania Herra Design isi desfasoara activitatea in industria prelucrarii sticlei, fiind specializata in operatiunea de sablare, procedeu de matuire al acestui tip de material. Cu o vasta experienta in domeniu, Herra Design dispune de atelier propriu, personal calificat si echipamente specifice pentru confectionarea cu succes a unei game variate de produse din sticla. Pentru informatii privind produsele si serviciile oferite de catre Herra Design, contacteaza echipa de specialisti a firmei sau acceseaza pagina de internet a companiei. Echipa iti va raspunde in timp real, oferindu-ti solutii eficiente care iti vor satisface necesitatile. Alege vitraliile decorative oferite de catre Herra Design, iar spatiile in care le vei amplasa vor straluci de frumusete.

 

Datele de contact ale firmei Herra Design

Adresa firmei: Str. Bistritei, Bl. F14, Piatra Neamt

Telefon: 0744 544 798

Email: office@herradesign.ro

Leave a Reply