Verticalizator dinamic cu bio-feedback de la Help Devices Activ!

image004In cadrul firmei Help Devices Activ vei putea gasi echipamente de recuperare pasivo-activ de cea mai buna calitate care te sprijina in recuperarea medicala si la practicarea diverselor exercitii. Verticalizatorul este o parte importanta a multor terapii. Pozitia verticala ajuta la intinderea muschilor si tendoanelor pentru a se evita eventualele contractii, imbunatateste contractia sangelui, extinde cavitatea abdominala pentru ca procesele respiratorii si digestive sa functioneze usor si ajuta la evacuarea tractului rectal. Cu ajutorul verticalizatorului, pacientul poate sta in picioare in siguranta, avand stabilitate si independenta.

Exista mai multe tipuri de verticalizatoare, dar modul de functionare este acelasi. Astfel ca prin blocarea genunchilor, pozitionarea picioarelor pe suportul de picioare si ridicarea pelvisului, utilizatorul poate sta in conditii de siguranta, cu independenta capacitatii sale. Verticalizatorul poate fi folosit pe orice suprafata plana, chiar si in spatiile exterioare. Rotile usureaza mobilitatea in caz de schimbare a locului. Pentru a oferi un tratament individual trebuie luate in considerare inaltimea si greutatea corporala a pacientului, constitutia fizica si psihica si mediul casnic. Verticalizatorul nu necesita sa fie ancorat la perete si ajuta la formarea echilibrului pacientului. Verticalizatorul este foarte potrivit pentru terapie, contribuie la dezvoltarea zonei umerilor, spatelui si controlul asupra capului. Constructia acestor dispozitive este ergonoma, robusta si stabila, astfel ca se adapteaza rapid la conditia fizica a utilizatorului, iar accesul picioarelor se face in mod facil. Pentru ameliorarea starii de sanatate si a conditiei fizice se recomanda achizitionarea verticalizatoarelor furnizate de Help Devices Activ la un raport echitabil si corect, performanta-cost. Mecanismele de siguranta de tip clichet securizeaza corespunzator, chiar si atunci cand apare spasticitatea severa. Echipamentele pot fi utilizate cu succes chiar si in confortul propriei locuinte datorita faptului ca sunt dotate cu functii operationale auto-explicative, dispun de functia oprire de urgenta, ce poate fi controlata vocal, iar riscul de a le folosi gresit este foarte redus.

Compania Help Devices Activ, infiintata in Bucuresti are ca obiect de activitate comercializarea aparatelor si dispozitivelor medicale, folosite in operatiuni de tratare si recuperare, precum si a produselor destinate persoanelor cu nevoi speciale. Produsele oferite acopera mai multe domenii, cum ar fi logopedie, ergoterapie, stimulare vizuala, hidroterapie, fizioterapie, termoterapie etc. Diversitatea tipurilor de echipamente, precum si calitatea ireprosabila a acestora reprezinta doar doua dintre aspectele ce recomanda Help Devices Activ ca fiind cea mai buna companie din cadrul acestui segment de piata. Echipa firmei incearca sa rezolve necesitatile fiecarui client cu seriozitate, implicare, promptitudine si profesionalism.

Pentru mai multe informatii despre produsele de recuperare medicala oferite de Help Devices Activ acceseaza pagina de internet a firmei sau solicita asistenta unuia dintre specialistii firmei. Compania ofera o gama variata de echipamente extrem de utile in operatiunile de tratare si recuperare, echipamente care sunt la un pret avantajos si de o calitate ireprosabila. Verticalizatorul dinamic cu bio-feedback este un echipament necesar pentru adulti sau copii care au nevoi speciale. Comanda verticalizatorul dinamic cu bio-feedback oferit de compania Help Devices Activ pentru ca sanatatea este pe primul loc.

Datele de contact ale firmei Help Devices Activ

Adresa firmei: Str. Baba Novac, Nr.11, Sector 3, Bucuresti

Telefon: 021 3240083021 3240083

Email:office@helpdevices.ro

Leave a Reply