Va oferim copertine retractabile concepute sa reziste pe orice vreme

copertine retractabile

Ei bine, iarna parca da semne ca ar pleca, iar daca deja in unele regiuni vremea este mai mult decat imbietoare, inseamna ca deja puteti sa va bucurati de clipele petrecute pe terasa casei. Confort System vine sa va ofere un accesoriu de nelipsit oricarei terase, fie ca vorbim despre cea din spatele casei sau a unui restaurant cochet. Gama de copertine retractabile este o varianta perfecta pentru cei care pana acum au folosit umbrele sau alte metode de a crea umbra pentru propriul comfort sau al clientilor. Avantajele acestor echipamente sunt multiple, plecand de la comfortul oferit de catre acestea, pana la usurinta de actionare, pana la gradul de inteligenta a acestora. Spunem “inteligenta” deoarece acestea sunt echipate cu senzori care protejeaza copertina de efectele daunatoare ale rafalelor de vant prea puternice.

Aceste copertine retractabile sunt un must-have

Eleganta oferita de catre aceste copertine retractabile este una aparte care practic a cucerit intreaga Europa si nu numai, acestea fiind un must-have pentru oricine detine o terasa. Iar pentru ca zilele insorite vor veni imediat, dorim ca in continuare sa ne aplecam asupra materialului folosit pentru realizarea acestor sisteme si a efectelor nocive pe care lumina Soarelui le poate avea asupra suprafetelor textile.

Lumina data de catre Soare contine o parte vizibila, ceea ce percepem noi ca si lumina, dar si radiatii care sunt invizibile cu ochiul liber, insa, prezenta lor este perceputa in mai multe moduri si situatii. Cel mai bun exemplu in acest sens sunt radiatiile IR si UV. Daca in cazul radiatiilor Infra – Rosii ele sunt percepute ca si caldura, razele Ultra Violete sunt cele de care oricine se fereste vara, la plaja. Linia de copertine retractabile pe care noi o oferim sunt proiectate in primul rand sa va apere de aceste radiatii, insa, razele UV nu ataca doar pielea, ci si o foarte larga categorie de suprafete vopsite ducand la decolorarea acestora in timp.

Panza acestor copertine retractabile beneficiaza de cele mai avansate tehnologii

Panza folosita la copertine retractabile este una speciala fiind conceputa in primul rand sa reziste fortelor de tensiune ce apar la intinderea copertinei, dar si la apa si razele UV. Pentru a putea obtine aceste caracteristici, sunt folosite tehnologii speciale cum ar fi stratul de polimeri elastici si acoperirile polimerice complexe ce ofera protectie impotriva apei dar si a razelor UV. Aceste straturi sunt regasite la orice model de copertine retractabile, indiferent de culorile si formele de pe suprafata textila.

Asadar, pe langa tehnologii multi-strat, panza folosita la copertine retractabile este acoperita cu straturi polimerice pentru a oferi rezistenta in timp, la apa si la actiunea razelor UV. Pe langa aceste tehnologii, toate copertinele automatizate pot fi actionate prin telecomanda dar de asemenea sunt si echipate cu senzori, asa cum am mentionat si mai sus. Asadar, va asteptam sa alegeti calitatea si confortul oferit de catre aceste copertine retractabile. Pagina noastra de internet este locul de unde puteti afla mai multe despre noi, dar si despre plaja de produse pentru casa si afacerea dumneavoastra.

Leave a Reply