UnicMar New Energy-Panouri fotovoltaice, solutia viitorului in materie de confort si economie!

axsun-01Din laboratoarele inovatoare de cercetare si programele spatiale..direct in casa ta! Panourile fotovoltaice nu sunt un moft, ci reprezinta o tehnologie a viitorului de care te poti bucura acum.

Avantajele utilizarii unor panouri fotovoltaice sunt nenumarate. Vorbim despre o energie inepuizabila, la la Soare, menita sa reduca aproape de zero costurile facturilor la gaz si/sau electricitate. Altfel spus, te bucuri de confort la superlativ, gratuit si pentru intreaga familie!

Panourile fotovoltaice asigura un consum foarte redus pentru incalzire si producerea apei calde menajere, si prin urmare, scaderea cheltuielilor. Confortul interior este la superlativ, indiferent de anotimp, cu nivelul de umiditate si ventilatie dorite.

Investitia nu este costisitoare nici pe moment, nici in timp. Aceasta solutie se adreseaza tuturor celor care inteleg necesitatea unei alternative de confort, dar si celor adepti stilului de viata ECO.

Doresti sa te alaturi celor care deja se bucura din plin de beneficiile unor panouri fotovoltaice? UnicMar New Energy te duce direct in viitor! Mai exact, iti ofera accesul la cele mai noi tehnologii in domeniu. Gama de panouri fotovoltaice pusa la dispozitie este una extrem de variata, astfel ca poti gasi usor solutia de care ai nevoie pentru camin si familie!

Panouri fotovoltaice-O solutie pentru tine, pentru casa ta, dar  si pentru mediul inconjurator!

Energia captata direct de la Soare a devenit realitate! Astfel, ceea ce parea, la inceput, un scenariu futurist, greu de aplicat, devine o solutie tot mai accesata la nivel mondial. Panourile fotovoltaice sunt rezultatul a zeci de ani de cercetari minutioase.

Aceste mijloace de captare a energiei solare nu sunt poluante si nu au efecte nocive asupra atmosferei, iar daca sunt intretinute corespunzator, durata lor de viata poate creste, teoretic, pana la circa 25 de ani.

Ce presupun si cum functioneaza panourile fotovoltaice?

Panourile fotovoltaice sunt alcatuite din celule solare. Pentru ca o celula fotovoltaica nu produse suficienta energie, este nevoie de mai multe celule, legate in serie-paralel, formand astfel un panou fotovoltaic. Acest grup de celule fotovoltaice capteaza lumina solara si o transforma in electricitate.

Energia solara este disponibila in cantitati imense, este inepuizabila si este ecologica.

Avantaje panouri fotovoltaice

Instalate si puse in functiune, panourile fotovoltaice sunt silentioase, necesita extrem de putina intretinere, nu consuma niciun fel de combustibil si produc energie la inalte standarde, cu minimum de costuri.

Panourile fotovoltaice sunt usor de montat, acestea putand fi instalate atat pe acoperisul casei, cat si pe teren plat. In plus, sunt detasabile, putand  fi mutate in alte locuri, in functie de necesitati;

De unde achizitionezi panouri fotovoltaice, la preturi atractive?

Vrei sa amortizezi rapid investitia si totodata sa te bucuri de eficienta la standarde ridicate? Apeleaza la UnicMar New Energy si alege din gama de panouri fotovoltaice.

Solutiile propuse respecta cele mai exigente rigori in domeniu, eficienta panourilor  fiind garantata chiar si 25 de ani. In plus, ai accesul la preturi avantajoase, ideale pentru orice tip de proiect, dar si pentru orice tip de constructie.

Compania UnicMar New Energy are ca principal obiect de activitate productia si furnizarea  unei game vasete de echipamente din domeniul energiei regenerabile, printre care: centrale termo-electrice, sisteme de iluminat ecologice, economizoare de energie, centrale cogenerare si panouri fotovoltaice.

Pentru comenzi panouri fotovoltaice, dar si pentru informatii suplimentare despre intreaga oferta a firmei, acceseaza www.unicmar.ro.

Leave a Reply