Trape de fum. 2 categorii aparte si avantajele lor

Trape de fum. 2 categorii aparte si avantajele lorTrape de fum sau evacuatoare de caldura si fum sunt sisteme concepute special pentru a proteja oamenii, bunurile si cladirile in cazul unui incendiu. Aceste trape de fum permit interventia usoara si eficienta pompierilor si stingerea incendiilor rapid si fara consecinte grave.

Toate trapele de fum trebuie sa respecte normativele europene in vigoare in ceea ce priveste calitatea, tocmai de aceea ele sunt prevazute si cu comanda pentru deschiderea de la distanta – aceasta comanda poate fi automata, manuala sau pneumatica – cu senzori de caldura si cu senzori de fum.

Unde se monteaza trape de fum?

 

Pentru eficienta maxima, trapele de fum se monteaza pe fatade sau pe peretii cortina. De ce? Deoarece in acest mod evacuarea fumului, cat si a caldurii se realizeaza mult mai usor.

De asemenea, in cazul unui incendiu gazele fierbinti sunt evacuate si ele cu succes, trapele de fum permitand si intrarea in cladire de aer proaspat. Insa trapele de fum nu se folosec doar in caz de necazuri, ci si pentru aerisirea zilnica si ventilarea corespunzatoare a spatiului respectiv.

De unde cumpar trape de fum?

 

Cum trapele de fum trebuie sa respecte anumite standarde de calitate, Protehnicus este compania potrivita care-ti ofera solutiile tehnice de care ai nevoie. De mai bine de 12 ani, aceasta companie din Galati a devenit un partener de incredere pentru toti cei care au avut nevoie de produse de calitate atat pentru spatiul rezidential, cat si pentru cel industrial.

Trapele de fum de la Protehnicus respecta legislatia in vigoare in ceea ce priveste fabricatia si se folosesc cu succes pentru sectoarele comerciale, pentru cele industriale sau pentu birouri. Trapele de fum propuse au dimensiuni si nuante diferite, in functie de nevoile fiecarui client in parte.

Clasificare trape de fum

 

Pentru a evacua fumul, mai ales, dar si gazele fierbinti, Protehnicus are pentru tine 2 variante:

1. Voleti. Aceste produse sunt fabricate din aluminiu si sunt dotate cu lamele realizate din policarbonat si cu geamuri Trape de fum. 2 categorii aparte si avantajele lortermoizolante care au la baza aluminiul simplu sau aluminiul termoizolant. Etansarea se face cu garnituri rezistente chiar si la inghet si asigura protectie maxima atat impotriva vantului, cat si a frigului. Timpul de deschidere este foarte scurt, iar capacitatea de ventilare este deosebit de mare. Ei se pot dota optional si cu sisteme de protectie fonica. In plus, nu conteaza daca afara ploua, voletii iti permit sa ventilezi corespunzator spatiul, deoarece se monteaza la unghiuri diferite, pe orice tip de acoperis. Ca si marci de voleti, Protehnicus comercializeaza voleti de la Estra, Eura si Eura-D.

2. Ferestre. Acestea sunt speciale pentru evacuarea fumului si apartin marcilor Lumera, Luma, Ventria si Inova. Se pot deschide electric sau pneumatic, fiind actionate prin unitati de comanda specializate. Pot fi dotate cu geamuri laminate simple, cu geamuri termoizolante, cu tabla din aluminiu sau cu policarbonat celular. Unghiul de montaj este diferit, iar unghiul de deschidere al ferestrelor este de maximum 80 de grade. Etansarea este perfecta, realizandu-se cu garnituri de tipul EPMD.

Pentru trape de fum de calitate, voleti sau ferestre, Protehnicus iti sta mereu la dispozitie!

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege trape de fum de la Protehnicus. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Protehnicus? Pentru detalii, suna la numarul 0236-495.520, 0721-254.366 si 0748-205.520 sau trimite un e-mail pe adresa office@protehnicus.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply