Transportul national si international de marfuri nu a fost niciodata mai accesibil

Inca din anul 1999 efectuam transport marfuri pe intreg teritoriul Romaniei dar si in afara tarii la un raport calitate – pret avantajos astfel incat intreg procesul sa devina unul rentabil si util ori de cate ori aveti nevoie.

Atunci cand vine vorba despre transport marfuri atat national cat si international este esential sa se tina cont de cateva aspecte extrem de importante atat din punct de vedere al legislatiei in vigoare cat si din punct de vedere al obligatiilor partilor contractuale.

Fiind o firma cu traditie in transport marfuri, pentru a beneficia de serviciile noastre nu trebuie decat sa accesati site-ul nostru www.transportagabariticcraiova.ro unde veti putea gasi toate informatiile de interes.

Solutiile noastre de transport marfuri

In tara noastra, in special transporturile rutiere de marfuri reprezinta cel mai accesibil serviciu intrucat se poate realiza chiar si in zone in care accesibilitatea reprezinta o problema. Pentru a putea efectua acest transport marfuri utilizam autocamioane cu prelata (20 – 22 tone), pretabile pentru incarcari si descarcari laterale, cu tavan decopertibil dar si autocamioane carosate cu si fara obloane (20 – 24 tone) pretabile pentru transportul de materiale de constructii pentru lucrari publice si de infrastructura. Astfel reusim cu ajutorul autocamioanelor pe care le avem in dotare sa facem posibil acest transport marfuri indiferent de tipul de marfuri pe care trebuie sa il transportati.

Putem spune ca la ora actuala nu exista activitate care sa nu implice necesitatea de a transporta anumite tipuri de marfuri, asadar utilitatea acestui tip de servicii este mai mult decat justificabila.

Avantajele transporturilor de marfuri

Toti soferii pe care vi-i punem la dispozitie au o experienta indelungata in conducerea autocamioanelor si de fiecare data reusesc sa isi duca la indeplinire cu succes misiunea de a transporta marfa la destinatie. Experienta si profesionalismul pe care il au soferii nostri sunt doua dintre conditiile esentiale pentru a putea face fata provocarilor pe care le ofera traficul rutier atat in mediul urban cat si in afara acesteia.

Incarcarea marfurilor se face direct de la locul de expeditie (magazie, locul productiei) iar descarcarea la punctul de destinatie fara manipulari suplimentare. Pregatirea autocamioanelor se face rapid fara a se pierde din timpul alocat pentru efectuarea transportului astfel incat la randul dumneavoastra va puteti respecta termenul de livrare. De asemenea, exista si posibilitatea de a schimba rapid directia de deplasare si a volumului de marfuri transportate.

In plus, un alt avantaj care se remarca atunci cand vine vorba despre transport marfuri este pretul deosebit de accesibil si protectia marfurilor care sunt transportate.

Va asteptam cu interes solicitarile

Acestea sunt numai cateva avantaje de care puteti beneficia atunci cand vine vorba despre transport marfuri. Am conceput special pentru dumneavoastra solutii mulate pe necesitatile pe care le aveti. Pentru a consulta oferta noastra completa nu trebuie decat sa ne accesati site-ul www.bctrans.ro unde puteti gasi si datele noastre de contact.

De asemenea, va putem oferi conditii contractuale avantajoase sau chiar sa colaboram pe termen lung, astfel incat sa va puteti optimiza modalitatea de lucru si sa beneficiati de serviciile noastre de transport marfuri impreuna cu toate avantajele pe care le implica.

Leave a Reply