Torturi pentru diabetici create cu inlocuitori ai zaharului si cu multa pasiune

598936_435143483230054_1480790581_nDiabetul este una din bolile secolului XX. Aceasta afectiune este foarte raspandita, iar din pacatem incidenta aparitiei acestei boli este una tot mai mare inca de la varsta tineretii in anumite situatii. Orice persoana ce sufera de aceasta afectiune stie ca nu se mai poate bucura de simplele placeri ale vietii, cum ar fi dulciurile, prajiturile sau chiar si torturile. Cofetaria Ciorginio din Bucuresti vine sa schimbe acest lucru, si ofera tuturor clientilor sai pe langa gama foarte larga de prajituri si torturi pentru diabetici facute la comanda in diferite forme, si pentru diferite ocazii. Care este secretul nostru pentru a obtine asemenea delicatese, ei bine nu vi-l vom deslusi, insa in cadrul acestui articol vom vorbi despre substituenti ai zaharului ce pot fi folositi atat pentru torturi pentru diabetici, cat si pentru prajituri.

Inlocuitorii zaharului pentru torturi pentru diabetici

Ei bine, poate cel mai uzual inlocuitor al zaharului este zaharina. Aceasta este folosita la scara larga pentru a indulci atat cafeaua, ceaiul dar si pentru a face cremele sau blatul pentru torturi pentru diabetici si nu numai. Insa, de ceva timp, aceasta este privita cu o oarecare indoiala, deoarece s-ar banui ca zaharina ar duce catre aparitia anumitor forme de cancer.

Un alt indulcitor foarte des utilizat la diferite creme de torturi pentru diabetici preparate la rece este Aspartamul. Acesta nu poate fi folosit doar la preparatele reci, deoarece acesta la temperaturi mai ridicate se descompune in elementele sale de baza, pierzandu-si astfel si proprietatile de indulcire.

Xylitolul este si el foarte utilizat la gatirea unor tipuri de torturi pentru diabetici. Acesta este recomandat a fi utilizat si in pentru indulcirea cafelei sau a ceaiului, iar datorita vitezei mici de absorbire in organism, nu afecteaza in mod ingrijorator nivelul glucozei . Acesta se gaseste in mod natural la fructe cum ar fi zmeura, afine sau capsuni, dar si in conopida, fiind un inlocuitor foarte bun al zaharului, tocmai din datorita faptului ca acesta este o alternativa naturala si sanatoasa a zaharului.

Torturi pentru diabetici dulci si frumoase

Grija pe care o avem in conceperea de torturi pentru diabetici este nu numai vizibila ci si perceptibila. Toate torturile si prajiturile pe care le facem fie la comanda sau spre comercializare sunt facute cu multa dragoste, imaginatie si mai ales cu multa grija. Prajiturile si torturi pentru diabetici sunt create pentru a oferi aceasi placere a gustului fin, dulce si aromat ca si in cazul produselor noastre de cofetarie ce contin zahar.

Toate aceste torturi pentru diabetici si nu numai, pleaca de la o idee sau ocazie. Asadar, in cazul in care vorbim despre o aniversare sau un alt eveniment special, ne vom pune imaginatia, maestria dar si dragostea in fiecare detaliu ce tine de forma, culoare si nu in ultimul rand gust. Va asteptam fie la sediul nostru din Bucure┼čti, str.Calea Dudesti nr 129 colt cu Str Scoala Ciocanul sector 3 sau pe siteul nostru, www.giorginio.ro pentru a face cunostiinta cu oferta noastra de torturi pentru diabetici si nu numai. Va asteptam!

Leave a Reply