Top 3 modele de invelitori acoperis de la Triunion

siglaCare este cea mai buna solutie pentru casa ta, invelitori acoperis tigle beton, invelitori tigle ceramice sau invelitori tigle metalice? Cel mai bine este sa citesti cu atentie avantajele fiecarui model, iar apoi sa alegi ceea ce ti se potriveste cel mai bine. Insa tine minte, atunci cand vine vorba despre invelitori acoperis de top, Triunion este furnizorul tau de incredere!

Invelitori acoperis – Tigle beton

Printre cele mai cautate si apreciate invelitori acoperis se numara tiglele din beton. Triunion iti propune tiglele semnate Bramac. De ce sa te increzi in acest brand? Deoarece, in primul rand, acoperisul tau astfel construit va rezista fara sa clinteasca chiar si in cazul conditiilor meteo extreme. Altfel spus, poate sa ninga, poate sa ploua sau sa cada grindina, soarele sa straluceasca si sa incinga atmosfera caniculara, poate sa bata vantul cu putere sau sa cada precipitatii puternice, tiglele din beton de la Bramac nu se vor dezminti.

Tiglele din beton de la Bramac sunt “beton”, la propriu. Ele imprima acoperisului oricarei case rezistenta si durabilitate in timp si nici aspectul nu este de neglijat. Singurul punct pe care va trebui sa-l iei in considerare este faptul ca aceste tigle sunt grele, iar structura de rezistenta a locuintei va trebui sa fie puternica ca sa sustina un astfel de acoperis.

Triunion iti ofera garantie pentru tiglele Bramac, ti le transporta pana la destinatie, se ocupa si cu montajul lor, dar si multe alte beneficii pe care le vei descoperi in urma colaborarii cu aceasta renumita companie din Romania.

Invelitori acoperis – Tigle ceramice

Daca nu vrei ca invelitori acoperis tiglele din beton, o alternativa este reprezentata de care tiglele ceramice. Acestea au la baza materiale naturale, sunt practice si estetice in aceeasi masura. Astfel, tinand cont ca argila este principala componenta a tiglelor ceramice, trebuie sa stii ca acestea sunt considerate ecologice si pot fi reciclate oricand fara nicio problema.

Tiglele ceramice sunt ideale pentru renovarea constructiilor vechi, dar si pentru constructiile noi. Se monteaza simplu si rapid si, nu in cele din urma, trebuie specificata rezistenta lor in caz de intemperii sau alti factori naturali ce pot dauna precum razele UV. Fac fata incendiilor, inghetului, nu se decoloreaza, sfideaza acizii si presiunile mecanice ridicate. In plus, durata lor de viata este si de 100 de ani.

De unde le poti cumpara? De la Triunion desigur si este vorba despre marca Tondach.

Invelitori acoperis – Tigle metalice

Triunion iti propune si tiglele metalice de la Ruukki, asta in cazul in care cele din beton sau ceramice nu te incanta deloc. Sunt deosebit de usoare si se potrivesc oricarei structuri si arhitecturi. Fac fata razelor UV deci nu se decoloreaza, au o durata de viata de circa 50 de ani, nu corodeaza, furtunile, ploaia sau vantul nu le afecteaza, se monteaza rapid si se gasesc de cumparat intr-o varietate impresionanta de modele si culori.

Fiind partener Ruukki, Triunion din Constanta iti ofera si calitate, dar si preturi bune si, la cerere, serviciul de montare a tiglelor metalice de catre o echipa de profesionisti cu foarte multi ani de experienta in domeniu.

Deci, tu ce vei alege pentru locuinta ta?

Leave a Reply