Tine ciupercile si bacteriile la distanta cu fungicide de la Ogorul!

shavit-f-72-wdg5-kgFungicide sunt acele substante cu ajutorul carora se combat in mod eficient si de durata ciupercile vatamatoare plantelor. Interactiunea dintre plante si fungi consta in mecanisme complexe, insa, din fericire, exista metode de combatere a acestora, iar printre cele mai cunoscute se numara fungicidele ce se pulverizeaza direct pe cultura, fie se incorporeaza in sol, fie se aplica odata cu udarea plantelor.

Fungicide reprezinta cel mai cautat si cel mai eficient tratament impotriva ciupercilor

Pe piata se gasesc fel si fel de fungicide, iar denumirea lor difera de la producator la producator chiar daca au in compozitie aceeasi substanta chimica. Inainte insa de utilizarea lor este foarte important sa se consulte un tabel de compatibilitate, astfel incat se vor identifica fungicidele care au cel mai larg spectru de aplicabilitate.

Astfel, pentru spectrul de actiune al unui fungicid, cat si pentru modul de aplicare, se consulta prospectul produsului sau chiar fisa tehnica, niciodata nu se foloseste fara sa se cunoasca toate aceste date. De retinut ca fiecare fungicid in parte are o anumita perioada de activitate care depinde de substanta sau substantele active din compozitie, acestea determinand si necesitatea de a repeta sau nu tratamentul.

A combate patogenii prin intermediul tratamentelor cu fungicide reprezinta o alegere inspirata, metoda care te va ajuta sa reduci si pagubele materiale in acest mod. Fungicidele pot distruge complet actiunea patogenilor sau o pot atenua foarte mult, astfel incat dezvoltarea plantelor sa nu fie afectata si nici sanatatea lor.

Si, nu uita, pentru a evita ca un anumit fungicid sa-si piarda eficienta este bine sa se alterneze utilizarea de mai multe produse!

Asigura-te ca ai culturi sanatoase cu fungicide comercializate pe ogorul.ro

Toti cei care vor sa-si protejeze culturile de cartofi, castraveti si ceapa, de capsuni, cirese si caise, de ardei si cereale paioase, de grau, floarea soarelui sau fasole, de crizanteme, garoafe sau coacaze, de hamei, mere, gutui sau lalele, de orzoaica, orz sau morcovi, de piersici, pere, pepeni, pruni, visini, de soia, vinete, tutun, trandafiri, sfecla, salata, rosii, diferite radacinoase, de rapita, plantatii viticole si silvice, sa viziteze magazinul online ogorul.ro si sa aleaga fungicide potrivite.

De ce ogorul.ro? Deoarece acest magazin online chiar daca nu are foarte multi ani de activitate si are in spate o echipa tanara, este foarte bine aprovizionat si comercializeaza numai produse de top. Toate fungicidele pe care le vei gasi aici de vanzare apartin unor marci cunoscute, sunt de calitate superioara, te vei bucura de varietate, de diversitate si  preturi bune si de multe reduceri atragatoare. In plus, comanda se realizeaza online, mai simplu si mai comod de atat nu se poate!

Ce fel de fungicide gasesti de cumparat pe ogorul.ro? Viziteaza si tu acest magazin online si alege dupa necesitati. Astfel, poti adauga in cosul de cumparaturi fungicitul Yunta Quattro 373.4 FS la 5 L intrebuintat pentru graul de toamna si orz, fungicidul Caramba Turbo folosit pentru flori sau fungicidul Divident Star 036FS ce se intrebuinteaza pentru tratarea semintelor cerealelor paioase. Insa oferta Ogorul este cu mult mai generoasa si asteapta sa o descoperi.

Leave a Reply