Tencuieli de interior – produse de calitate gasesti doar la Naturalpaint

Tencuieli-de-interior-UqO8SCauti un furnizor de materiale de constructii? Opteaza pentru produsele naturale si vei avea doar de castigat. Cum adica naturale? Adica nu contin substante chimice si nu sunt toxice. Da, chiar exista astfel de produse si sunt disponibile in oferta companiei Naturalpaint. Gasesti tencuieli de interior, vopsele si o multime de alte produse de foarte buna calitate.

Dar cine este Naturalpaint? Ce tipuri de tencuieli de interior poti comanda?

Compania Naturalpaint este principal importator si distribuitor de materiale de constructii naturale. Compania s-a axact pe astfel de materiale pentru a asigura clientilor produse care sa nu le puna sanatatea in pericol. Sunt produse ideale pentru persoanele care sufera de alergi, insa sunt utilizate si de clientii care doresc sa aiba o viata sanatoasa, lipsita de elemente toxice. Oferta promovata cuprinde produse pentru lemn, vopsele naturale, tencuieli de interior, termoizolati, pigmenti si multe alte materiale de constructii. Despre preturi putem spune ca sunt mai mult decat accesibile. Diferenta de pret dintre materialele de constructii clasice si cele naturale este infima.

Din categoria de tencuieli de interior poti comanda tencuiala de argila, Tadelakt, tencuiala de var. Tencuiala de argila este disponibila in doua variante: inferioara (de baza) cu o granulatie intre 0-2 mm si superioara, de finisare cu granule de 0-1 mm. Poate fi aplicata intr-unul sau mai multe straturi. Nu are un miros neplacut si se aplica foarte usor. Tencuiala speciala Tadelakt are origine marocana si asigura suprafetelor rezistenta la apa. Se aplica in doua straturi pe suprafata minerala, suprafata ce este apoi netezita si lustruita corespunzator. are rolul de a dezinfecta si nu permite formarea mucegaiului. Tencuiala de var ofera un efect rustic. Este comercializata sub forma de praf si poate fi colorata cu vopsele naturale. Este o tencuiala ce are o structura fina, este usor de aplicat si este rezistenta in timp. Nu contine alb de titan si nu are nici miros. Alege tipul de tencuiala care consideri ca se potriveste cel mai bine cu nevoile tale.

Comanda tencuieli de interior de la Naturalpaint

In general materialele de constructii iti pot afecta sanatatea mai ales daca esti o persoana alergica. Cu toate astea de multe ori renovarile reprezinta o necesitate si nu pot fi amanate. Probabil nu ai posibilitatea sa angajezi muncitorul si tu sa pleci in concediu, asa ca trebuie sa iei parte la renovarea locuintei. Alege sa folosesti produse naturale si vei avea doar de castigat. Nu numai ca vei obtine o locuinta frumos amenajata dar vei folosi si produse care nu iti afecteaza sanatatea. Comanda tencuieli de interior si vopsele naturale doar prin intermediul Naturalpaint, daca vrei sa beneficiezi de produse de buna calitate.

Amenajarea locuintei nu va mai reprezenta o problema deoarece de acum vei folosi doar produse naturale. Pentru a lua legatura cu expertii de la Naturalpaint suna la numarul de telefon 0751.225.311. De asemenea poti expedia si un email la adresa office@naturalpaint.ro. Vei folosi produse de calitate superioara pentru lucrari de exceptie. Apeleaza la produsele comercializate de catre Naturalpaint fie ca ai nevoie de tencuieli de interior, vopsele naturale sau alte materiale de constructii.

Leave a Reply