Tencuialadecorativa-Tafi.ro: Tencuiala decorativa, o solutie pentru amenajari moderne si durabile

9017c94e598f775997814d65dc39ba7eIncaperi cu ¨atitudine¨, cladiri cu o estetica deosebita. Pentru o amenajare ca din reviste mizeaza pe tancuiala decorativa, cea mai practica si economica metoda de infrumusetare a cladirilor de orice tip. Tencuiala decorativa se aplica usor, are aderenta excelenta la suport, este impermeabila, netoxica si foarte rezistenta la actiunea agentilor corozivi.  Pe scurt, tencuiala decorativa este recomandarea nr.1 in materie de finisaje!

Pentru tencuiala decorativa clasica si siliconica, la preturi bune si intr-o paleta cromatica completa, apeleaza la Tencuialadecorativa-Tafi.ro, spatiu virtual administrat de Tafi Trafe, companie specializata in comertul cu vopsele (tencuieli decorative, si vopsele lavabile).

Din oferta Tencuialadecorativa-Tafi.ro poti opta pentru tencuiala decorativa siliconica, ideala pentru constructiile noi dar si pentru cele aflate in renovari si reconstructii. Tencuiala decorativa se remarca prin gradul sporit de elasticitate si flexibilitate, dar si prin aderenta buna la suport.

Tencuiala decorativa comercializata este recomandata atat pentru finisajul peretilor interior cat si pentru cei exteriori. Indiferent de optiuni efectul este acelasi: spectaculos!

Cu tencuiala decorativa de la Tafi Trade si Tencuialadecorativa-Tafi.ro obtii amenajari moderne si durabile!

Tencuiala decorativa, pentru un finisaj perfect!

Amenajarea interiorului sau exteriorului casei implica o serie de alegeri. In functie de inspiratie, poti obtine o amenajare ca din reviste. Pentru ca rezultatul sa fie unul in ton cu exigentele actuale in materie de amenajari interioare/exterioare, specialistii recomanda tencuiala decorativa. Pentru un plus de durabilitate, alege tencuiala decorativa siliconica.

Ce este tencuiala decorativa siliconica?

Tencuiala decorativa siliconica are la baza rasini siliconice combinate cu diverse ingrediente minerale, pigmenti, etc. Sunt foarte rezistente la apa, alege, ciuperci, cu o foarte buna permeabilitate la vaporii de apa. Datorita acestor caracteristici, tencuiala decorativa este utilizata in special in zonele umede, acolo unde, de regula, restul solutiilor de finisare dau gres.

De ce tencuiala decorativa siliconica?

Structura unei cladiri poate avea de suferit din cauza infiltratiilor de apa.  Apa absorbita poate sa cauzeze pagube insemnate, deci, cheltuieli costisitoare pentru lucrarile de reparatii. Din cazua apei se pot instala pe suprafetele structurii diverse microorganisme, daunatoare atat constructiei in sine cat si sanatatii oamenilor.

Tecuielile decorative siliconice prezinta o serie de beneficii unice.  Tencuiala decorativa siliconica lasa peretii sa respire si previn formarea algelor/bacteriilor pe suprafetele tencuite.

Tencuiala decorativa siliconica actioneaza ca o bariera pentru factorii externi ce pot afecta structura unei cladiri, fiind totodata o solutie estetica de mare clasa pentru constructiile noi si vechi. De asemenea, tencuiala decorativa se poate aplica si la interiorul unei cladiri.

Tencuialadecorativa-Tafi.ro : specialist in tencuiala decorativa, tencuiala decorativa siliconica

Daca vrei sa ai garantia unor finisaje impecabile pe baza de tencuiala decorativa, consulta oferta site-ului tencuialadecorativa-Tafi.ro si alege dintr-o varietate de culori.

In oferta Tencuialadecorativa-Tafi.ro gasesti tencuiala decorativa siliconica cu rezistenta crecuta la interperii si raze UV.

Avantaje tencuiala decorativa Tencuialadecorative-Tafi.ro

–          isi pastreaza pigmentul timp indelungat

–          permite peretelui sa respire

–          permite preluarea microfisurilor aparute in stratul suport

–          se poate colora intr-o paleta larga de culori

–          rezista impotriva microorganismelor

–          se poate utiliza cu succes atat la interior cat si la exterior

Pentru informatii suplimentare si pentru comanda tencuiela decorativa la pret un pret excelent, acceseaza www.tencuialadecorativa-tafi.ro .

Leave a Reply