TeleTrade. Tranzactii bursiere online pentru incepatori

treeVisezi la castiguri de peste 100%, costuri mai reduse, rapiditate pentru toate tranzactiile efectuate, dar si o putere mult mai mare in ceea ce priveste luarea de decizii potrivite in toate actiunile intreprinse? De toate aceste avantaje vei beneficia daca iti vei lua inima in dinti si te vei ocupa si tu de tranzactionari bursiere online. In plus, ai parte  si de confortul propriului camin, relaxare totala, si acest lucru este esential pentru decizii corecte, si de avantajul lucrului la orice ora din zi sau din noapte. Totul depinde de tine si de disponibilitatea ta.

Asa, la prima vedere, totul este roz si foarte simplu.  Da, este simplu dupa ce castigi experienta, moment in care si banii incep sa se adune. Pentru incepatori este, insa, ceva mai greu, dar oare in ce domeniu incepatorii nu intampina greutati? La fel stau lucrurile si in cazul tranzactionarilor bursiere online. Important  este sa-ti doresti mult sa reusesti, sa ai ambitia necesara si o minte mereu deschisa inspre nou.

Si totusi, care este secretul pentru reusita in tranzactionarile bursiere online?

Daca este sa ne luam dupa binecunoscutul trader, Mihai Vasiliu, care are 15 ani de tranzactionari bursiere in spate, ne vom lovi de faptul ca… nu exista nici un secret! Totul este clar ca ziua, trebuie doar sa fii perseverent si sa realizezi faptul ca trading-ul este o activitate ca oricare alta, ca orice alt gen de business ce te poate duce inspre reusita.

Insa, exista totusi cativa pasi pe care trebuie sa-i parcurgi pentru a ajunge la performanta si pentru a putea spune, cu mana pe inima, ca ai ajuns la succes in tranzactionarile bursiere online. Acesti pasi ii putem numerota astfel:

  1. Investitie permanenta in educatie. Lipsa de educatie sau de tehnica si neintelegerea pietei pe care vrei sa tranzactionezi te poate duce inspre un esec rasunator. Nu comite niciodata aceasta greseala! Pregateste-te mult inainte, documenteaza-te corespunzator si abia dupa aceea  poti sa incepi si tranzactionarea.
  2. Autoanaliza constanta. Educatia mentala a unui trader este vitala in acest domeniu. Trebuie actionat mereu cu sange rece, iar daca nu esti pregatit psihologic pentru tranzactionarile bursiere, risti foarte mult. Desigur, vorbim despre succesul deplin in acest domeniu, despre bani multi pe care si tu ti-i doresti, nu-i asa?
  3. Investeste bani. Daca nu vei investi bani in tranzactionari este putin probabil ca vei reusi sa castigi sume frumoase. Dupa fapta si rasplata sau, mai adecvat contextului, dupa investitie se vede si castigul.
  4. Investeste timp. Nu este, totusi, suficient sa petreci doar o ora pe zi tranzactionand. Trebuie sa te pregatesti constant, zi de zi, luna de luna si an de an, atat adunand informatii, cat si tranzactionand propriu-zis. Este clar, vei gresi la inceput, dar acest lucru nu trebuie sa te descurajeze, ba dimpotriva!

Insa, cand vine vorba de tranzactionarile bursiere online nu esti niciodata singur. Alatura-te si tu echipei TeleTrade, aceasta companie oferindu-ti mediul propice pentru a creste si a avea succes in tranzactionare. Pe langa platformele de tranzactionare, TeleTrade iti ofera si suport si cursuri, astfel incat sa devii un trader de succes!

Leave a Reply