TeleTrade- succesul tranzactiilor tale!

teletradeCati dintre noi nu visam cu ochii deschisi la o suma impresionanta de bani obtinuta peste noapte? „Daca ai castiga maine la loto o suma fabuloasa ce ai face cu banii?”- asa suna o intrebare comuna, adresata destul de des in anumite concursuri de frumuste sau la alte tipuri de concurs sau, pur si simplu, in viata de zi cu zi. Care ar fi raspunsul la fel de comun? „Mi-as cumpara o vila cu piscina la Monte Carlo sau chiar mai multe in diferite locatii exotice, o masina utlimul tip si obiecte luxoase pe care inainte nu mi le puteam permite.” La asta visam cu totii: la o viata indestulata, fara grija zilei de maine, o viata in care putem fi proprii nostri sefi.

Si unii dintre noi mai curajosi din fire, carora le place riscul si merg pe principiul „cine nu risca, nu castiga”, ajung sa aiba parte de asemenea „surprize” placute. Cum? Prin intermediul tranzactiilor bursiere online! TeleTrade va pune la dispozitie o platforma  online prin intermediul careia va puteti vedea visul cu ochii daca va incumetati si tranzactionati. Avantajul acesteia este unul semnificativ avand in vedere ca timpul costa bani- le puteti efectua in mod direct.

Aceste operatiuni tranzactionale au cunoscut o  crestere in ultimul timp, iar acest lucru il arata numarul tot mai mare de investitori care realizeaza tranzactii bursiere online din fata calculatorului in confortul propriei case.

Este adevarat ca aceste tranzactii bursiere presupun un anumit risc pe care trebuie sa vi-l asumati daca doriti sa aveti sansa la un castig.

La fel de adevarat este si faptul ca in acest mediu online opereaza majoritar jucatori cu vechime pe bursa, foarte increzatori in deciziile proprii si care stiu cum sa speculeze eventualele variatii spontane. Dar si cei care se afla la inceput pot incerca aceasta modalitate de tranzactie online ce le poate aduce castiguri considerabile, in functie de intuitie. TeleTrade ofera tarife accesibile pentru oricine doreste sa incerce aceasta operatiune bursiera. Acestia pot beneficia si de anumite rapoarte de tranzactionare, de analize bursiere, grafice si istorice ale tranzactiilor, iar in acest mod au parte de toate datele necesare initierii unei tranzactii bursiere online.

In tranzactiile bursiere online investitorii au o putere mai mare de decizie si sunt incantati de rapiditatea cu care se efectueaza acestea. Persoanelor care nu au experienta li se recomanda, de obicei, crearea unui demo de tranzactionare care functioneaza identic cu cel original si consultarea unui broker.

Numarul tranzactiilor bursiere online au luat amploare in ultima perioada datorita cresterii gradului de informare in privinta mecanismelor pietei de capital.

Compania TeleTrade a luat nastere in anul 1994 (experienta de peste 19 ani), dezvoltandu-se in 22 de tari. Chiar daca sunteti un investitor cu experienta sau unul care abia se initiaza, TeleTrade este un real suport devotat clientilor sai, stand la dispozitia lor 24/24, 5 zile pe saptamana si oferind suport educational, seminarii, stiri, informatii, prognoze.

Corectitudinea, respectul si devotamentul fata de clienti sunt caracteristici care au transformat compania in lider mondial in acest domeniu in Asia si Europa si nu numai. Clientii pot face tranzactii si pe Forex, CFD, Metale si Contracte Futures pe platforma MetaTrader4 sau MetaTrader5.

Tranzactioneaza eficient cu TeleTrade!

Leave a Reply