Te intereseaza pret jaluzele exterioare aplicate? Iti spunem noi!

Jaluzelele exterioare aplicate sunt acelea ce se monteaza direct pe tamplaria existenta. De regula se realizeaza din aluminiu, insa gasesti si varianta din PVC. Au marele avantaj de a proteja casa de intemperii, caldura si lumina prea puternica, de frig si infractori, oferind si o buna protectie fonica si termica in orice anotimp. Te intereseaza un pret jaluzele exterioare aplicate? Ia legatura cu Fabrica de rulouri din Bucuresti!

Pentru pret jaluzele exterioare aplicate ia legatura cu Fabrica de rulouri

 

Te intereseaza pret jaluzele exterioare aplicate? Iti spunem noi!Daca jaluzelele exterioare aplicate sunt exact produsele de care ai nevoie si vrei sa stii un pret jaluzele exterioare, cel mai bine este sa iei legatura direct cu producatorul autohton de astfel de produse. Este vorba despre Fabrica de rulouri, un binecunoscut producator de jaluzele din Romania care-ti ofera inspre vanzare atat jaluzele aplicate, cat si jaluzele suprapuse sau jaluzele incastrate, realizate din aluminiu si deosebit de elegante astfel incat infatisarea locuintei tale va fi cu totul si cu totul schimbata.

Si acum sa revenim la pret jaluzele exterioare aplicate. Fabrica de rulouri iti ofera cel mai mic pret de pe piata in care include si montajul, serviciu realizat de catre echipa de profesionisti a companiei.

Pentru montaj echipa nu necesita mai mult de 3 zile. Poti plati intreaga lucrare la inceput sau la sfarsit, dupa preferinta. Iar daca vei cumpara mai multe rulouri exterioare aplicate pentru toata locuinta ta te vei bucura si de reduceri cuprinse intre 10 si 40%!

Pret jaluzele exterioare aplicate este cel mai bun la Fabrica de rulouri

 

In ceea ce priveste pretul jaluzelelor exterioare aplicate de la Fabrica de rulouri ne-am lamurit, este cel mai mic de pe piata. Haide sa vedem acum care este oferta companiei cu privire la acest tip de jaluzele.

Rulourile exterioare aplicate propuse de catre Fabrica de rulouri au profilele din aluminiu de 9 mm grosime si de 39 mm latime, iar umplutura este din spuma poliuretanica fara CFC, adica nu afecteaza stratul de ozon.

Care sunt culorile pe care le ai la dispozitie? Cele standard sunt albul, maroul si marol inchis, insa te poti orienta si inspre nuante vibrante precum stejarul auriu, nucul, mahonul, argintiul, wenge, bej, bej inchis sau lemn inchis, rosu, verde, galben, verde brad, albastru otel, fildes, crem deschis, gri antracit, negru sau visiniu. Greutatea jaluzelelor este de 3 kg la m2.

Carcasa este din aluminiu si are o inclinare la 45°, iar grosimea este de 0,85 mm. Ghidajele din aluminiu sunt prevazute cu perii si au 53 mm latime. Culorile standard sunt maro, maro inchis sau alb, dar poti opta si pentru nuante in echilibru cu cele al rulourilor. Optional te bucuri si de profil pentru prindere in glaf. La comanda se executa mai multe rulouri intr-o singura carcasa.

Cum este sistemul de actionare al rulourilor exterioare aplicate? Poate fi standard, adica se realizeaza cu ajutorul unui snur, sau optional cu ajutorul unei panglici maro sau albe, nu se percepe taxa suplimentara. Daca vrei actionare prin tensionare cu zavor si arc sau actionare electrica cu ajutorul unei telecomenzi, Fabrica de rulouri te serveste!

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege pret jaluzele exterioare de la Fabrica de rulouri. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Fabrica de rulouri? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0764-474.740 si 0723-044.004 sau trimite un e-mail pe adresa rulourialuminiu@yahoo.com.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply