Suruburi Cluj

1902834_589704674448974_1711930946_nOrice mester are nevoie cu siguranta si de suruburi. Acestea sunt necesare in numeroase activitati, fie pentru lucrari in constructii, fie pentru lucrari in domeniul prelucrarii lemnului, a realizarii de mobilier din diverse materiale etc. Fara suruburi nu pot fi practic finalizate numeroase obiecte si produse. Iata de ce acestea joaca un rol foarte important, iar atunci cand le cumparam, trebuie sa acordam o importanta sporita calitatii acestora. Daca si dumneavoastra sunteti in cautarea mai multor tipuri de suruburi, cel mai bine este sa va bazati pe sprijinul unor specialisti. Acestia pot fi gasiti in cadrul companiei Bendkopp din Cluj Napoca.

Sa facem cunostinta cu firma Benkopp

Aceasta firma se ocupa cu producerea si comercializeaza de produse din domeniul organelor de asamblare, feronerie, instrumente pentru fixare de mare tonaj etc. Avand o experienta de peste 15 ani, firma reuseste sa fie pe placul a numerosi clienti, pentru care conteaza in primul rand calitatea. Incepand din anul 1999 firma colaboreaza cu specialistii organizatiei SES din Germania. Profesionalismul, seriozitatea, transparenta si promptitudinea sunt principalele atuuri ale acestei firme.

Ce produse puteti sa cumparati de la aceasta firma?

Bendkopp comercializeaza la preturi fara concurenta, o gama foarte variata de produse, grupate in mai multe categorii principale: asamblare, fixare, scule, electrice, feronerie, constructii, consumabile industriale. Practic de aici puteti sa cumparati: suruburi Cluj, piulite, fixari si montaje schele, scule de mana, aparate de masura si control, scule electrice, feronerie tamplarie, diverse echipamente de protectie, izolanti, adezivi, discuri abrazive, aerosoli industriali etc. Firma este recunoscuta in tot judetul Cluj dar si in restul tarii datorita produselor de foarte buna calitate pe care le comercializeaza si a producatorilor de top cu care colaboreaza. In cadrul companiei Bendkopp lucreaza persoane motivate, responsabile si orientate intotdeauna spre cerintele clientilor. Pentru a veni in sprijinul clientilor din toata tara firma detine si un magazin online, prin intermediul caruia puteti comanda suruburi si alte produse.

Mai multe detalii despre suruburi:

Compania Bendkopp comercializeaza numeroase tipuri si modele de suruburi care pot fi folosite in diferite activitati de asamblare; acestea sunt realizate din materiale rezistente, care le confera durata mare de viata. Puteti cumpara diferite tipuri de suruburi: cu cap cilindric, cu cap inecat, cu cap plat, cu cap cilindric, pentru gips carton, pentru lemn, beton,tabla; ele pot sa aiba locas haxagonal, hexagonal cu guler, sau locas torx. Majoritatea suruburilor sunt realizate din otel sau aliaje din otel, insa exista si suruburi create din aluminiu, cupru sau chiar inox. Firma Bendkopp se numara printre cei mai mari si importanti producatori de suruburi din tara noastra, avand colaborari de succes cu diferite firme si societati. Preturile acestor suruburi difera in functie de calitate, de material etc. Cu siguranta dupa ce veti consulta oferta detaliata cu preturi de pe site-ul bendkopp.ro, va veti putea decide si asupra produselor de care aveti nevoie.

Cum ii puteti contacta pe reprezentantii acestei companii?

Magazinul de prezentare al firmei se afla in Cluj Napoca, pe strada Fabricii de Chibrituri, nr 6-10. Pentru a obtine detalii privitoare la produsele oferite, alegeti sa ii contactati prin telefon, e-mail sau fax pe reprezentatii companiei. Nu uitati nici de site-ul bendkopp.ro.

Leave a Reply