Star Curier – Livrari profesioniste!

star curierServiciile de curierat rapid sunt din ce in ce mai utilizate astfel ca acestea sunt flexibile si adaptate la cerintele fiecarui client. Star Curier ofera servicii competitive de curierat, livrari rapide si prompte si ofera solutii adaptate la evolutia tehnologica si tendintele consumatorilor. Compania livreaza si preia colete si marfuri de mai multe tipuri in timpul standard de 24 de ore si chiar mai repede in varianta expres. Mijloacele de transport si rutele de parcurs alese sunt intotdeauna in beneficiul clientilor pentru ca pachetele si documentele sa ajunga la destinatie in cel mai scurt timp posibil si in conditii de maxima siguranta si confidentialitate. Star Curier este o firma de curierat eficient si rapid in Bucuresti. Poti livra marfuri, documente, cadouri si pachete in cel mai scurt timp in capitala si in tara.

Angajatii Star Curier trateaza cu profesionalism fiecare situatie, inca de la prima conversatie telefonica sau primul email. Curierat rapid presupune livrarea si preluarea pachetelor intr-un interval de timp de 24 de ore sau chiar mai repede. In cazurile speciale, firma asigura si ajungerea la destinatie in siguranta a documentelor confidentiale sau secrete, asigurand si transport cu agent de paza insotitor.

Comanda serviciilor de curierat se poate realiza telefonic, on-line sau prin e-mail, prin ridicarea produselor si pachetelor de la adresa indicata. Firma ofera doua incercari de livrare a expedierilor, iar in cazul absentei destinatarului, acesta va fi avizat, iar expeditorul va fi anuntat prin e-mail sau telefon. Pe site-ul firmei poti monitoriza starea comenzii dupa numarul AWB. In vederea redirectionarii, firma poate depozita gratuit coletele timp de 5 zile calendaristice. Atat programul de colectare, cat si cel de livrare al colectelor este adaptat cerintelor clientilor. Star Curier ofera si servicii de curierat international pentru a sprijini si expedierile peste hotare. Star Curier a structurat oferta pentru serviciul de curierat rapid extern, colaborand cu una dintre cele mai puternice retele internationale pentru a oferi un serviciu perfect compatibil si adaptabil la orice cerinta din partea clientilor. Indiferent ca este vorba de persoane fizice sau juridice, firma ofera servicii profesioniste la standarde de piata ridicate. Plata unui colet se poate face atat prin transfer bancar, cat si numerar. Orice expediere este insotita de un document de transport AWB, in care se vor inregistra toate datele expeditorului si ale destinatarului, inclusiv serviciile aditionale solicitate.

Cu sediul in Bucuresti, firma Star Curier isi bazeaza toate actiunile pe ascultarea clientului, oferind intotdeauna servicii competitive, livrari rapide si aducand solutii adaptate la tendintele consumatorilor. Fie ca este vorba de companii medii, mari sau multinationale, Star Curier a reusit sa atraga foarte multi clienti prin calitate si profesionalism. Societatea este intotdeauna deschisa la propunerile clientilor si este gata sa iti ofere solutii pentru a facilita transportul rapid al pachetelor si produselor.

Pentru mai multe informatii si pentru comenzi acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei Star Curier. Localitatea de preluare poate fi aceeasi cu cea de livrare a unei expedieri, dar exista si posibilitatea ca localitatea de livrare sa fie diferita de cea de preluare, adica se expediaza catre oricare alta localitate de pe teritoriul tarii. Solicita serviciile de curierat oferite de Star Curier pentru ca pachetele tale sa ajunga la destinatie in cel mai scurt timp.

Datele de contact ale firmei Star Curier

Adresa firmei: B-dul Timisoara, Nr. 92, Sector 6, Bucuresti

Telefon: 0723 249 220

Email: comenzi@starcurier.ro

Leave a Reply