Star Curier. Lista de marfuri interzise prin reteaua de curierat international

star curierVrei sa trimiti un pachet rudelor tale, care au plecat de ani buni in Israel, si nu stii cu ce firma ai putea colabora? Pentru tarile din Uniunea Europeana nu-ti faci griji. Exista foarte multe companii ce preiau pachetele din Romania si le duc la destinatie, chiar daca nu toate ajung in mica localitate in care ai dori, insa pana la urma problema se poate rezolva destul de usor. Dar ce te faci cu tari precum Nigeria, Japonia, Mexic, Cameroon sau Guinea? Un bun trimis in una dintre aceste tari suna foarte exotic si periculos si ti-e frica ca vei da bani pentru a putea fi expediat, insa pachetul nu va ajunge la destinatatie.

De acum, nu mai trebuie sa-ti faci nici o grija! Exista Star Curier. Aceasta companie de renume din tara, care are o experienta de mai multi ani atat in domeniului curieratului national, cat si in cel international, te poate ajuta cu expedierea de colete in 256 de tari din lumea larga, de la Albania, Aruga, Brunei, Congo, Egipt si pana la Oman, Panama, Thailanda, Venezuela sau Insulele Virgine.

Dupa cate vezi, nici o tara nu scapa vigilentei Star Curier, iar de acum incolo poti sta linistit, pachetul tau va lua drumul dorit de tine si va ajunge in deplina siguranta la destinatie!

Servicii de curierat international de la Star Curier

Intrebarea pe care ti-o pui este cum de reuseste Star Curier sa acopere o zona atat de mare pentru livrari? Ei bine, compania a batut palma cu o puternica retea internationala de profil, iar cu ajutorul acesteia reuseste sa-ti ofere servicii calitative, indiferent de meridian.

Star Curier iti pune la dispozitie doua mari servicii de curierat international, care se impart astfel:

  1. Star Standard. Pentru Uniunea Europeana termenul de livrare este de 48-96 de ore.
  2. Star Express. Termenul de livrare este cuprins intre 24 si 48 de ore, acest luru referindu-se doar la Uniunea Europeana.

Daca vrei sa afli ce tari sunt cuprinse in aria de expeditie a companiei Star Curier si care este timpul de tranzit, intra pe site-ul companiei, iar din partea din stanga a Panoului vei selecta butonul de Servicii, iar apoi pe cel de Curierat International.  Aflat in aceasta pagina, poti selecta tara de interes si iti va aparea si timpul de tranzit.

Important este ca se fac programari, se tine mereu legatura cu clientul, iar tu vei fi instiintat atunci cand coletul tau este expediat, dar si cand ajunge la destinatie.

Tu stii ce marfuri sunt interzise?

In privinta marfurilor, exista cateva restrictii. Este de la sine inteles ca nu ai voie sa expediezi marfuri de genul drogurilor, armelor de foc sau parti componente ale acestora, cat si munitie, animale vii, bani, bijuterii sau materiale inflamabile. Toate marfurile ce contravin legilor in vigoare este clar ca sunt interzise si de Star Curier.

De asemenea, mai ales pentru ca vorbim despre un transport international, sunt interzise marfurile usor perisabile, de la legume, fructe si pana la inghetata. Nu trebuie sa trimiti nici echipamente electronice, pesticide, detergenti, brichete, baterii sau fel de fel de marfuri ce pot provoca daune sau nu vor ajunge in siguranta datorita gradului lor mare de instabilitate.

Incearca, pe cat posibil, sa nu trimiti bunuri de valoare ce se pot rupe, sparge sau deteriora daca nu sunt ambalate corespunzator!

Leave a Reply