Solarii structura metalica executate de Phoenix Spor Construct!

3f14b2781d540aaa2d1913a1658c3d3eVrei sa achizitionezi solarii structura metalica? Phoenix Spor Construct ofera astfel de produse, a caror valori in ceea ce priveste lungimea, latimea si inaltimea pot varia in functie de cerintele tale. Componentele se monteaza rapid si simplu de catre specialistii Phoenix Spor Construct, astfel incat poti incepe lucrarile de cultivare chiar in aceeasi zi. Societatea iti ofera produse moderne, confectionate din materii prime de calitate, furnizate de producatori renumiti in domeniu. Aceste solarii structura metalica sunt destinate atat pentru uz personal, cat si pentru uz profesional.

Phoenix Spor Construct iti ofera mai mult decat solarii de calitate, ci solutii la cheie, asigurand totodata proiectarea constructiilor, montarea acestora, precum si livrarea in orice parte a tarii. Fabricate din materii prime de calitate superioara, solariile ofera o imbinare perfecta si conditii optime pentru procesul de cultivare. Solariile sunt livrate, respectiv montate in orice parte a tarii. Cu livrare in toata tara, solariile se monteaza in doar o singura zi, operatiune asigurata tot de catre Phoenix Spor Construct si inclusa in pretul final. Aceste tipuri de produse asigura temperatura optima de care plantele cultivate au nevoie pentru a creste si ulterior a se transforma in legume de calitate superioara.

De ce solarii structura metalica?

Solariile comercializate de Phoenix Spor Construct sunt prevazute cu arcuri formate din tevi duble, care totodata alcatuiesc si acoperisul acestora, forma rezultata impiedicand depunerea stratului de zapada. Tevile sunt legate intre ele cu armaturi. In operatiunea de montare nu este necesara saparea unei fundatii, structura metalica fiind fixata in pamant cu ajutorul unor picioruse. Solariile cu schelet metalic se remarca prin durabilitate in timp, iar pentru o protectie sporita impotriva factorilor care le-ar putea afecta calitatea, acestea sunt tratate impotriva procesului de coroziune. In cazul solariilor pentru legume, structura metalica este acoperita cu folie dubla, in timp ce pentru culturile de ciuperci se foloseste vata minerala.

In ceea ce priveste culturile de legume, Phoenix Spor Construct iti propune solariile de tip tunel, cu structura metalica protejata impotriva coroziunii, latimea de 5, 6, 8 sau 10 metri, acoperite cu folie dubla, unde cea montata in interior impiedica formarea condensului, pe cand cea de la exterior este tratata cu UV si IR. Cu o izolatie termica sporita datorita foliei duble, solariile au structura metalica, fiind proiectate astfel incat sa reziste cu brio conditiilor si fenomenelor meteo specifice tarii noastre. Produsele nu necesita fundatie si pot fi oricand demontate si mutate in alt loc.

Cine ofera solarii structura metalica?

Cu sediul in judetul Timis, Phoenix Spor Construct este producator si distribuitor de solarii pentru legume, respectiv ciuperci, constructii de tip tunel, cu structura metalica si folie dubla. Avand la dispozitie o echipa calificata, tanara si dinamica, compania are posibilitatea de a oferi cele mai bune solutii in domeniu in functie de cerintele si nevoile fiecarui client in parte. Pentru detalii suplimentare, contacteaza echipa Phoenix Spor Construct, care totodata iti sta la dispozitie si cu consultanta de specialitate in scopul efectuarii celei mai inspirate alegeri in ceea ce priveste achizitionarea solariilor.

 

Datele de contact ale firmei Phoenix Spor Construct

Adresa firmei: Carani, fosta ferma de nutrii, judetul Timis

Telefon: 0720 197 137

Email: office@solariilegume.ro

Leave a Reply