Solarii produse de Phoenix Spor Construct

solar-6m-valcea-4Doresti sa incepi propria afacere in domeniul agricol? Sau poate vrei doar sa ai legume proaspete pentru tine si familia ta? Indiferent de motivul pe care l-ai avea, alege solarii construite corect si care sunt fabricate din materiale de calitate. Alege produsele distribuite de Phoenix Spor Construct!

De ce sa aleg solarii produse de Phoenix Spor Construct?

Datorita experientei acumulate pe parcursul anilor, compania Phoenix Spor Construct a produs si distribuit solarii de foarte buna calitate. Dintre produsele pe care le distribuie amintim: solarii ciuperci, solarii legume, solarii tip tunel, solarii folie dubla, solarii legume profesionale, solarii de calitate, solarii structura metalica, solarii la cheie, etc.

Detinem un personal specializat ce a dat dovada de profesionalism si seriozitate de fiecare data, asigurand clientilor servicii si produse la cele mai inalte standarde.

Pentru o cultura prospera foloseste solarii executate de Phoenix Spor Construct!

Phoenix Spor Construct se ocupa atat de proiectarea, cat si de montarea solariilor, respectand cerintele clientului. Solariile noastre sunt recomandate pentru culturile de legume sau ciuperci.

Solariile pentru ciuperci au o serie de caracteristici: se produc la dimensiuni incepand de la 48 metri patrati, au peretii exteriori confectionati din panouri de tip sandwich, in plus pentru a se mentine o temperatura constanta, solariile au doua randuri de izolatii: un strat de vata minerala la exterior si o perna de aer conceputa din doua randuri de folii la interior, etc.

Solariile pentru legume prezinta mai multe avantaje: au sau nu tampon de admisie a aerului, se produc de diferite latimi (de la 5m si pana la 10m), prezinta o structura metalica si doua randuri de folie prinse cu clipsuri metalice, in plus folia de exterior este tratata UV si IR, etc.

Solariile sunt concepute sub forma de tunel si pot avea folie dubla (in cazul culturilor de legume), in plus beneficiaza de izolatie termica sporita, structura metalica protejata impotriva coroziunii, rezista conditiilor meteo nefavorabile, montarea si demontarea se realizeaza cu usurinta, se gasesc de diferite lungimi, latimi si inaltimi, prezinta durabilitate in timp, si lista poate continua.

Solariile distribuite de Phoenix Spor Construct sunt ideale atat pentru persoanele care isi desfasoara activitatea in domeniul agricol, cat si pentru uz personal. Clientul are posibilitatea sa aleaga lungimea si latimea solariilor in functie de terenul pe care il detine. Inaltimea este aleasa in functie de produsele pe care doreste sa le cultive.

Pentru o viata sanatoasa e indicat sa consumi alimente crescute natural. De acum poti avea propriile tale legume crescute corespunzator in solarii profesionale. De ce sa te duci la piata cand poti sa ai propria piata in gradina?

Indiferent de culturile pe care vrei sa le plantezi, apeleaza la solariile oferite de Phoenix Spor Construct. Daca vrei sa afli mai multe informatii despre solariile pentru ciuperci acceseaza pagina online SolariiLegume.ro. Pentru mai multe informatii si sfaturi ne poti contacta la numarul de telefon 0720.197.137. Iti stam la dispozitie cu cele mai bune servicii de proiectare si executie solarii, si in plus asiguram si montarea precisa si completa a acestora.

Leave a Reply