Siguranta inainte de toate! Incaltaminte de protectie de la Mabo Invest

2014_dakar_s1p__33943_zoomAccidentele din timpul serviciului sunt cat se poate de periculoase. Unele locuri de munca implica mult mai multe riscuri in comparatie cu altele. Iar angajatii companiilor mari, dar si a celor mici si mijlocii care intra in contact in permanenta cu substante periculoase sau depun un efort fizic intens, trebuie protejati. Accidentele de munca pot fi acum prevenite folosind imbracaminte si incaltaminte de protectie. Iar cea mai buna oferta in acest sens o gasiti in cadrul companiei Mabo Invest.

Incaltaminte de protectie pentru angajati fericiti de la Mabo Invest

Aveti un business care activeaza in industria medicala, farmaceutica, industriala, alimentara sau de paza si protectie? Firma dvs. se adreseaza indeosebi persoanelor amatoare de activitati outdoor sau vanatorilor si pescarilor? Aveti in subordine angajati de care trebuie sa va ingrijiti sa nu se raneasca? Atunci cu siguranta trebuie sa luati legatura cu cei de la Mabo Invest. Aici veti gasi tot ce aveti nevoie pentru ca firma dvs. sa functioneze in conformitate cu cele mai inalte standarde de la momentul actual si cu legislatia in vigoare. Angajatii dvs. nu se simt in siguranta? Atunci nici nu vor da randament maxim. Daca insa le asigurati toate conditiile necesare pentru ca accidentele sa fie evitate la locul de munca, si angajatii sa se simta respectati, atunci cu siguranta acest lucru se va reflecta si in productivitatea companiei dvs. In cadrul ofertei companiei Mabo Invest, in ceea ce priveste incaltamintea de protectie, veti gasi pantofi de protectie, bocanci si cizme de protectie, incaltaminte alba. De asemenea, gasiti si saboti medicali si pantofi albi, cizme de protectie, dar si sandale de protectie. Orice lucrator care este supus riscului unor accidentari grave ale picioarelor, care pot fi cauzate fie de caderea diverselor obiecte ori materiale, sau de lucrul cu materiale foarte reci sau foarte fierbinti, trebuie sa primeasca de la patron incaltaminte de protectie. Aceasta va proteja piciorul impotriva patrunderii materialelor fierbinti, a umezelii, a materialelor topite, incandescente, toxice, chimice, iritante sau caustice. Incaltamintea de protectie este la fel de importanta ca si imbracamintea de protectie, si face parte din echipamentul adecvat al unui muncitor. De asemenea, incaltamintea de protectie trebuie aleasa pe masura purtatorului, pentru ca aceasta sa nu il jeneze in niciun fel la mers.

De ce sa alegeti Mabo Invest pentru a achizitiona incaltaminte de protectie?

Mabo Invest va ofera produse de cea mai buna calitate, atat imbracaminte cat si incaltaminte de protectie. Pentru a nu mai cauta in orasul in care locuiti astfel de produse si accesorii, prin diverse magazine de profil, este suficient sa dati o comanda simple pe site-ul Mabo Invest. Acum totul se desfasoara rapid, online. Comenzile mai mari de 100 de ron sunt onorate si plata produselor se poate efectua fie in avans, fie in sistem ramburs. Alegeti sa achizitionati incaltaminte de protectie de la Mabo Invest si veti primi bocancii in cel mai scurt timp chiar la domiciliu sau la sediul firmei. Ganditi-va cat de importanta este siguranta la locul de munca si incurajati-va angajatii sa lucreze mai bine si mai eficient cu incaltaminte de protectie de la Mabo Invest!

Leave a Reply