Sfoara Sisal de la Espediss Com!

Sfoara-Sisal-1w6cKComanda sfoara Sisal atunci cand ai nevoie de un produs superior cu proprietati speciale. Espediss Com este producatoare de sfoara Sisal naturala, care este folosita in industria mobilei, la tapitarea canapelelor si fotoliilor si a canalului decorativ de imbinare. Acest tip de sfoara este realizat din fibre naturale de inalta calitate, impletite in formatul triplu. Pe langa dimensiunile standard, clientii pot solicita sfoara de grosime mai mare, pana la 40 de mm, care atinge o rezistenta de 9270 daN. Fibrele naturale sunt canepa, iuta, lana, matasea sau altele, rezistente la o gama variata de solicitari si sunt biodegradabile.

Mediul de lucru determina si fibrele din care poate fi realizata sfoara pentru a evita unele accidente. Folosirea acestui produs iti asigura un transport al marfurilor in siguranta si rezistenta la rupere. Cu o experienta bogata in fabricarea sforii de diverse rezistente, firma reuseste sa furnizeze produsele cele mai bune pentru fiecare destinatie in parte. Daca ai nevoie de sfoara Sisal, compania Espediss Com este unul dintre producatorii importanti la care poti apela. La un raport optim calitate-pret alege sfoara Sisal oferita de Espediss Com, fiind ideala pentru aplicatiile din industrie si constructii.

Avantajele sforii Sisal!

Proprietatile firelor naturale impletite triplu sau tetra sunt excelente pentru utilizarea in scop decorativ sau pentru cusaturi de durata. Firele din Sisal sunt rezistente la razele UV, deci pot fi folosite si la aplicatii exterioare. Se recomanda utilizarea acestor fire pentru industria de mobila, unde maleabilitatea lor este un factor extrem de important. Nodurile si cusaturile realizate cu sfoara Sisal sunt durabile, intrucat firul nu este alunecos. De asemenea, alungirea lui este mica, fapt ce aduce o asemanare cu ata obisnuita, doar ca rezistenta la rupere este mai mare. In toate produsele pe care le realizeaza compania, calitatea este un standard fara de care nu se trece apoi la comercializare.

Sfoara este disponibila la diametrele de 6,8 sau 10 mm. Clientii pot solicita insa si diametre mai mari, care automat au o rezistenta la rupere mai mare. Sfoara de 6 mm se livreaza in rola de 450 de metri, iar cea de 8, respectiv 10 mm, se livreaza la rola de 220 metri. Se recomanda sa nu expui sfoara Sisal la umiditate crescuta sau la substante chimice intrucat isi pierde din proprietati.

Cine ofera sfoara Sisal?

Cu sediul in Lugoj, compania Espediss Com se ocupa de transport si logistica pana la asigurarea marfii paletizate cu ajutorul sforilor naturale si sintetice, snururi, fire sintetice. In plus, compania comercializeaza produse destinate impachetarilor si anume sfori naturale Sisal si sintetice din polipropilena. Espediss Com pune mare accent pe calitatea serviciilor oferite, pe satisfacerea cerintelor si exigentelor clientilor. Reprezentand un specialist german in domeniul productiei de sfoara se asigura dotarea cu articole de impachetare si procesare a ambalajelor ce indeplinesc cele mai inalte standarde. Pentru informatii suplimentare si comenzi de sfoara Sisal acceseaza pagina de internet a firmei Espediss Com sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei. Achizitioneaza sfoara Sisal oferita de compania Espediss Com pentru necesitatile tale.

 

Datele de contact ale firmei Expediss Com

Adresa firmei: Str. Gh. Lazar, Nr. 41-43, Lugoj

Telefon: 0722 892 405

Email: office@espediss.ro

Leave a Reply