Sfoara polypropylena de la Espediss Com – Alegeti materialul bun la toate!

Sfoara-polypropylenaUtilizarea sforilor pentru constructii, ridicat, tras, legat, transport, etc., dateaza din timpuri preistorice si a fost esentiala in activitatile umane cele mai simple, avand un rol important in progresul umanitatii. In zilele noastre, sfoara se numara printre cele mai avantajoase accesorii de legat si compactat folosite de catre toate companiile care, prin activitatea lor, intreprind si actiuni de manipulare si transport a marfurilor. Sfoara impletita este confectionata in general din fibre sintetice ca nylonul, polipropilenul si poliesterul. Nylonul este caracterizat prin rezistenta la intemperii si imbatranire a materialului, precum si rezistenta in fata razelor UV. Poliesterul este rezistent la abraziune, intindere, raze ultraviolete si isi modifica in mica masura lungimea cand este ud. Polypropylena este des folosita datorita avantajelor multiple pe care le ofera.

O companie din Romania care produce sfoara polypropylena (fibra sintetica) triplu impletita, folosita in constructii, in special pentru operatiuni precum: legare, ridicare, transportare, rulare pe scripeti, este Espediss Com din Lugoj. Polypropylena este un material deosebit, care are capacitatea de a suporta atat solicitari mecanice mari, cat si temperaturi variate si interactiunea cu substante chimice puternice, fara sa fie afectata, adica sa-si piarda din rezistenta. De aceea, la frecare, ea nu prezinta riscul aprinderii si se pastreaza mai mult timp intacta. Cu cat grosimea ei este mai mare, cu atat rezistenta la rupere este mai mare, astfel ca va recomandam sa proportionati acest aspect cu solicitarile la care va fi supusa sfoara.

Pentru marfurile cu un volum si o greutate peste limitele de rezistenta care intra in caracteristicile generale pe care le are sfoara, banda de legat este, insa, alegerea perfecta. Costurile un pic mai ridicate sunt, de fapt, o aparenta. Dat fiind faptul ca se foloseste o cantitate mult mai mica de banda de legat pentru compactarea marfurilor, se poate concluziona faptul ca banda de legat este o varianta mult mai practica, mai ales ca inelele din otel inoxidabil si structura din polypropylena confera marfurilor un grad inalt de stabilitate si manevrabilitate la transport.

In cazul in care aveti nevoie de sfoara polypropylena pentru domeniul de constructii, Espediss Com vine in intampinare cu sfoara de polypropylena cu diametre de la 6 pana la 16 mm. La cererea dumneavoastra se poate executa si sfoara cu diametru de maxim 48 mm, pe baza unei comenzi specifice. Distribuirea se face sub forma de role, in general de 220 de metri de sfoara.

Compania din vestul tarii isi axeaza foarte mult activitate pe calitatea serviciilor oferite, pe satisfacerea cerintelor si exigentelor clientilor. Reprezentand si un specialist german in domeniul productiei de sfoara, se asigura dotarea cu articole de impachetare si procesare a ambalajelor ce indeplinesc cele mai inalte standarde. Astfel, puteti alege din oferta societatii: snururi pentru asigurat paleti, sfoara pentru legat/ ridicat materiale grele, sfoara pentru scripeti, sfoara pentru balotat, pentru asigurat materiale publicitare, sfoara pentru legarea mezelurilor si diverse fire si sfori pentru uz universal.

Espediss Com a aparut pe piata in anul 1994, avand de-a lungul timpului diverse domenii de activitate, de la transport si logistica (in primii 10 ani), pana la asigurarea marfii paletizate cu ajutorul sforilor naturale si sintetice, snururi, fire sintetice. In prezent, compania comercializeaza produse destinate impachetarilor: sfori naturale (Sisal) si sintetice (polipropilena).

Date de contact:

Str. Gh. Lazar, nr. 41-43 Lugoj, Timis

Email: office@espediss.ro

Mobil: 0722 892405

Telefon: 0256 337058

Fax: 0256 337058

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply