Serviciul mutari Ploiesti, solutia perfecta pentru toti ploiestenii si nu numai

mutari Ploiesti

Calitatea serviciilor este cea care garanteaza succesul unei astfel de firme, iar odata cu succesul vine si extinderea ariei de acoperire a serviciilor. Acesta este si cazul nostru, iar daca pana nu de mult putea oferi servicii localizate in Bucuresti si transport la nivel national si international, ei bine, iata ca acum putem asigura si servicii complete de mutari Ploiesti, lucru care nu poate face altceva decat sa ateste calitatile si valorile pe care noi le oferim tuturor clientilor nostri. Suntem Professional Movers, iar bucuria noastra este aceea de a va anunta ca oferim servicii complete de mutari Ploiesti nu numai in Bucuresti sau Brasov.

Acum oferim serviciul de mutari Ploiesti

Extinderea serviciilor noastre si pe teritoriul orasului Ploiesti vine in intampinarea cererii tot mai mari venita din partea celor care erau in cautarea unei solutii optime pentru o mutare lipsita de griji. Ei bine, si pentru ca vorbim despre mutari Ploiesti, dorim sa va oferim cateva sfaturi utile pentru cei ce urmeaza sa se mute.
Cea mai mare grija a celor care se muta este modul in care pot fi impachetate toate bunurile astfel incat acestea sa nu se deterioreze pe drum. In primul rand, va recomandam ca inainte de a incepe sa strangeti toate lucrurile din casa, sa procurati cat mai multe cutii din carton pentru a putea impacheta toate lucrurile de mici dimensiuni. Evident, prin intermediul serviciului de mutari Ploiesti Expertii de la Professional Movers va pot asigura tot necesarul de cutii si de materiale de protectie a bunurilor fragile.

Impachetarea celor mai importante lucruri

Toate articolele de vesela trebuiesc impachetate in primul rand individual in hartie sau folie anti-soc cu bule, iar apoi introduse in cutii de carton incapatoare. Pentru ca in mod sigur se vor strange foarte multe cutii, echipa de mutari Ploiesti va sfatuieste sa notati pe fiecare cutie o descriere foarte scurta a continutului. Astfel, la despachetare veti sti exact in ce cutie sa va uitati pentru a gasi valorosul set de cafea de la mama soacra (sa zicem).
Echipamentele electrice si electronice de mari dimensiuni trebuiesc protejate si ele pe intreaga durata a transportului. Pentru asta, echipa de mutari Ploiesti va infasura in folie anti-soc toate electrocasnicele de mari dimensiuni (masina de spalat, frigider, aer conditionat, etc.). In cazul electronicelor, acestea pot fi transportate fie in cutiile si ambalajele originale, acolo unde acesea mai exista. In caz de nu mai aveti ambalajele originale, acestea vor fi si ele infasurate in folie anti-soc pentru protectie.
La final va spunem ca cel mai recomandat este ca obiectele si bunurile de valoare mici sa fie transportate chiar de catre dumneavoastra. In cazul serviciului de mutari Ploiesti garantam siguranta bunurilor dumneavoastra atat prin intermediul experientei si a seriozitatii personalului nostru, dar si prin clauza contractuala. Asadar, veti putea apela cu incredere la serviciul nostru de mutari Ploiesti. Va asteptam pe pagina noastra de internet, www.professionalmovers.ro cu detalii si informatii utile privind serviciile noastre, dar de asemenea, ne puteti suna la numarul afisat pe site pentru a solicita o oferta personalizata. Va asteptam!

Leave a Reply