Servicii optime de curierat international garantate de Star Curier

logo-star-curierServiciile de curierat au devenit o metoda sigura si la indemana oricui prin intermediul careia se pot transporta rapid si in siguranta diverse produse sau obiecte de dimensiuni si greutati diverse. De regula, curieratul rapid este utilizat de magazinele online ce doresc livrarea produselor comercializate in cel mai scurt timp posibil, clientilor sai, indiferent de locatia acestora. Desigur, aria de activitate a curieratului rapid nu se rezuma doar la aceste aspecte pentru ca o firma de profil trebuie sa fie capabila sa faca fata prompt si sigur unui numar mult mai divers de solicitari.

Daca sunteti in cautarea unei firme de curierat rapid care sa va puna la dispozitie o gama completa de servicii de transport atat intern, cat si international, cu siguranta ca, trebuie sa luati in considerare ofertele puse la dispozitia dumneavoastra de catre compania Star Curier. Dar de ce sa alegeti aceasta companie in detrimentul celorlate firme de profil ce actioneaza pe piata din Romania? In primul rand, preturile oferite sunt extrem de avantajoase. Cu totii stim ca tarifele solicitate pentru diverse servicii reprezinta poate principalul criteriu de selectie. Desigur, pretul trebuie sa fie conform cu calitatea serviciului oferit, dar in unele situatii alegerea este direct influentata de bugetul disponibil.

Din fericire, Star Curier vine in ajutorul celor interesati, prin oferirea unui raport calitate-pret unic pe piata de profil din tara. Astfel, curieratul rapid va fi la indemana oricui, atat pentru transport intern, cat si pentru transport international. In cazul in care doriti livrarea unui pachet peste hotare, atunci vorbim despre curierat rapid international. Pentru a se realiza acest transport este nevoie de atestare specifica din partea organelor abilitate. Star Curier detine aceasta atestare, firma oferind conditii optime pentru transportul rapid si in siguranta, indiferent de marfa, coletul sau produsul pe care doriti sa il expediati.

Transportul in cauza se va efectua prin intermediul masinilor special echipate, acestea fiind dotate cu sistem de urmarire GPS ce permite oferirea unor informatii in timp real, precum: starea transportului, kilometrii parcursi, durata pana la destinatie si asa mai departe. Indiferent de starea carosabilului, de conditiile meteo sau de alti factori externi, Star Curier garanteaza livrarea coletului dumneavoastra in timpul specificat in contractul semnat de ambele parti. Astfel, serviciile companiei se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si celor juridice.

Tarifele oferite cuprind de fapt trei planuri tarifare ce pot fi utilizate in functie de bugetul avut la dispozitie si de serviciile dorite de fiecare client in parte. Indiferent de pachetul tarifar ales, Star Curier nu va face rabat de la calitatea serviciilor oferite. Dar, pentru a obtine informatii suplimentare despre aceste aspecte, va recomand platforma online a companiei. Toate datele companiei Star Curier precum si activitatea depusa de personalul acesteia sunt disponibile pe site-ul mentionat. Pentru a utiliza serviciile de curierat rapid international Star Curier va trebui fie sa completati formularul online pentru a va trimite solicitarea catre reprezentantii companiei, fie sa utilizati datele de contact directe ale firmei, ce sunt diponibile in cele ce urmeaza.

Star Curier, date de contact

E-mail: comenzi@starcurier.ro
Telefon: *9909 – Tarif normal in orice retea mobila.
Telefon: 0372-048-600
Expeditiile se preiau de luni pana vineri intre orele 11:00 – 17:00*.

 

Leave a Reply