Servicii diversificate de mentenanta – Numai pe portalul Zoom-Biz!

mentenanta ITIn linii mari, mentenanta reprezinta totalitatea activitatilor depuse de compartimente specializate din cadrul unei organizatii pentru asigurarea functionarii sistemului la un grad cat mai ridicat. Prin activitati se pot intelege atat operatiile de intretinere, cat si crearea de obiective noi menite sa asigure functionarea normala sau dezvoltarea sistemului. Cea mai importanta sarcina a mentenantei este de a asigura disponibilitatea echipamentelor pe termen lung. Mentenanta reprezinta un obiectiv deosebit de important pentru absolut toate domeniile de activitate si se refera la continutul si organizarea lucrarilor de intretinere si reparatii necesare in conditiile unei exploatari tehnice cu costuri cat mai reduse.

In cazul in care esti  in cautarea unei companii pe care sa te poti baza, fiind un partener eficient in cazul desfasurarii serviciilor de suport din diferite domenii de activitate, in cadrul portalului de afaceri Zoom-Biz gasesti o gama extinsa de astfel de servicii. Insumate in subcategoria “Mentenanta” din cadrul domeniului “Servicii“, ofertele cuprind o gama diversificata de servicii profesionale: curatenie pentru interior si exterior, amenajare spatii verzi si suport in cazul unor activitati profesionale precum: curierat, secretariat, administrativ, inginerie, gestiune si multe altele. Aceste servicii se adreseaza atat persoanelor fizice dar mai ales celor juridice.

Mentenanta periodica este esentiala pentru mentinerea sigurantei si fiabilitatii echipamentelor, utilajelor si mediului de lucru. Lipsa mentenantei sau o mentenanta inadecvata poate da nastere unor situatii periculoase, accidente si probleme de sanatate. Mentenanta este o activitate cu risc ridicat, o parte din pericole provenind chiar din natura activitatii. Lucrari de mentenanta sunt efectuate in toate sectoarele si la toate locurile de munca. Mentenanţa este esentiala pentru a asigura continuitatea productivitatii, pentru a fabrica produse de calitate superioara si pentru a mentine competitivitatea companiei.

Serviciile de mentenanta existente in cadrul catalogului Zoom-Biz se extind in domenii precum:

– Mentenanta IT hardware si software: consta in inspectarea frecventa a echipamentelor IT in scopul prevenirii situatiilor de nefunctionare a acestora, intretinerii, remedierii defectelor constatate, inlocuirii consumabilelor atunci cand este necesar etc. Serviciul  de mentenanta IT include interventii de asistenta tehnica, prestabilite sau la cerere, ori de cate ori este necesar. Interventiile se pot efectua atat la sediul clientului, cat si folosind solutii de asistenta la distanta. Avantajele detinerii si utilizarii unei retele bune de calculatoare are numeroase avantaje: gradul de rapiditate cu care informatiile circula in interiorul companiei este mult mai ridicat, angajatii pot comunica intre ei chiar daca se afla la distante considerabile, iar procesul de stocare si organizare al informatiilor este impartit intre mai multe persoane, precum si sarcinile acestora.

– Servicii suport constructii civile: Prin acest serviciu se vine in sprijinul clientilor in tot ce inseamna mentenanta punctelor de lucru si pastrarea in conditii de functionare a tuturor instalatiilor interioare si exterioare.

– Servicii draft survey:  reprezinta metoda prin care este stabilita cantitatea de marfa ce urmeaza a fi depozitata sau incarcata pentru transport in cadrul anumitor vase maritime de mare tonaj. Aceasta tehnica se foloseste mai ales pentru determinarea greutatii bunurilor sau produselor respective, in scopul de a evita suprasolicitarea vasului respectiv, si de a diminua riscurile care pun in pericol siguranta vasului, precum si pe cea a personalului aflat la bord.

Gama de servicii din domeniul mentenantei este una mult mai larga. Pentru a obtine mai multe informatii, va invitam sa accesati platforma web a companiei : www.zoom-biz.ro !

Leave a Reply