Servicii dezinsectie – Igiena Romserv DDD te scapa de insectele parazite!

servicii dezinsectie

Insectele parazite se inmultesc extrem de repede. Le-ai tot observat in locuinta ta sau in spatiile in care depozitezi produse, printre care si alimente? Scapa rapid de ele, solicitand servicii dezinsectie de la firma Igiena Romserv DDD!

Servicii dezinsectie – Pentru o locuinta fara gandaci

Una dintre problemele cu care se confrunta multe persoane consta in gandacii care parca apar de nicaieri. Nu intelegi de ce ii tot vezi, din moment ce ii starpesti de fiecare data? Ei bine, intrucat le creezi conditii propice! Atat timp cat gasesc la tine sursa de mancare si caldura, le asiguri mediul perfect pentru dezvoltare. O locuinta, o hala industriala, un birou, nu conteaza. Daca ei gasesc mancare si caldura, se aciuaza si se inmultesc extrem de repede. Trebuie neaparat sa scapi de ei, cu atat mai mult daca ai copil mic. Din cauza faptului ca sunt purtatori de boli si microbi, pot cauza diverse probleme de sanatate.
Indiferent ca locuiesti sau nu in marginea orasului, in apropiere de groapa de gunoi, sau ai tomberoanele pozitionate sub fereastra, e necesar sa iei cateva masuri. Scapi rapid de neplaceri daca soliciti servicii dezinsectie de la firma Igiena Romserv DDD.
De ce sa colaborezi cu profesionistii? Intrucat te scapa de problema si elimina nu doar consecintele, ci si cauza ei. Pentru aceasta folosesc mai multe metode, cum ar fi: cu atomizorul, prin pulverizare, cu ULV (Ultra Low Volume), cu seringa, cu FOGGER-ul (ceata calda) s.a.m.d. Degeaba cumperi diverse substante de prin magazinele de specialitate. Acelea te scapa de insectele parazite doar pe moment. Ca sa elimini complet problema, ai nevoie de experti. Asadar, ori de cate observi ca-ti iese un gandac de sub o scandura, de sub o sipca ori de pe langa tevile din baie, da un telefon la Igiena Romserv DDD si solicita servicii dezinsectie.

Etape dezinsectie – Bine de stiut

Prima data trebuie sa-i suni pe cei de la Igiena Romserv DDD si sa le spui ce problema ai. Dupa aceea, ei se vor deplasa acolo unde le spui ca isi fac aparitia continuu gandacii. Ca sa te scape de neplacere, vor aplica o suubstanta lichida sau solida in punctele cheie. Dupa 14 zile vor veni pentru a raspandi o alta substanta. Daca prima are rolul de a omori gandacii, a doua e necesara pentru starpirea oualor si larvelor. De ce tocmai dupa doua saptamani? Intrucat atat dureaza perioada lor de incubatie. Astfel, din acel moment, aproximativ 90 de zile nu te vei mai confrunta cu nici o problema privind gandacii. Profita de cele 3 luni si discuta cu vecinii tai de bloc pentru a face curatenie in toata cladirea.

Servicii dezinsectie – avantaje

Colaboreaza cu profesionistii Igiena Romserv DDD pentru servicii dezinsectie. Iata de ce sa alegi aceasta echipa:
– elimina si problema, si cauza problemei, in proportie de 100%;
– primesti 90 de zile garantie pentru lucrarea efectuata;
– produsele utilizate nu pun sanatatea nici unui om in pericol, in schimb sunt foarte eficiente pentru starpirea gandacilor.
Acestea sunt doar cateva informatii despre oferta de servicii dezinsectie pe care ti-o poate pune la dispozitie firma Igiena Romserv DDD. Daca doresti mai multe detalii, suna la numarul de telefon de mai jos.

Fara gandaci in locuinta! La cel mai mic semn cheama-i pe experti ca sa nu te confrunti mai apoi cu probleme de sanatate sau alte neplaceri. Igiena Romserv DDD pune la dispozitia clientilor servicii dezinsectie foarte bune, care elimina inclusiv cauza problemei.

Date de contact
Adresa: Bucuresti, Intrarea Ciubarului 13
Telefon: 0762.530.792

 

 

Leave a Reply