Servicii de transport marfa intern si international la cele mai avantajoase preturi gasiti luand legatura cu specialistii Volsped

Row of red delivery and service cars in front of a factory and warehouse distribution plant

Row of red delivery and service cars in front of a factory and warehouse distribution plant

De cate ori nu v-ati vazut nevoit sa transportati anumite marfuri sau chiar mobila si sa nu reusiti acest lucru decat cu ajutorul unor specialisti in domeniu. De cate ori nu ati fost multumit de calitatea serviciilor primite si de preturile cerute de firmele de transport? De acum nu mai trebuie sa va faceti griji in acest sens! Compania Volsped va ofera servicii de transport marfa in cele mai avantajoase conditii si la cele mai bune preturi, cu autoutilitare si camioane de ultima generatie, pentru volume si greutati mari si mici. Fie ca trebuie sa transportati ceva urgent pe plan intern sau international, profesionistii Volsped sunt alaturi de dvs.

Volsped – furnizor de servicii transport marfa caracterizat de seriozitate, profesionalism, promptitudine

Compania Volsped pune la dispozitia clientilor sai servicii de transport marfa atat in tara cat si in strainatate, la cele mai mici tarife. Profesionistii acesteia dispun de cele mai mici tarife si de mijloace de transport rapide, ce suporta mase de pana la 1,5 tone si volume ce ating 24 mc. Soferii profesionisti sunt special antrenati pentrtu a parcurge distante foarte lungi intr-un timp scurt si in conditii de maxima siguranta, asigurandu-va ca transportul ajunge chiar cu cateva zile mai devreme decat v-ati fi asteptat.

Colaborand cu profesionistii firmei Volsped in materie de transport marfa, veti descoperi cat de usor este sa carati anumite utilaje, echipamente, marfuri dintr-un loc in altul, fara a va face griji pentru starea in care ajung produsele la destinatie si integritatea acestora. Indiferent de statutul dvs., de persoana fizica sau juridica, compania Volsped asigura servicii de transport marfa intern si international si solutii personalizate pentru ca portofoliul bogat de clienti sa fie in continua expansiune.

Mai mult decat atat, precizam faptul ca Volsped respecta toate standardele referitoare la cele mai importante reguli ce trebuie respectate, astfel incat orice camion mare se conduce in baza cartelelor tahografice. Soferii sunt odihniti, isi respecta orele de odihna, urmeaza traseul dinainte stabilit, si fac fata oricarei situatii ivite pe parcurs.

Cum se desfasoara un transport marfa obisnuit asigurat de Volsped?

Volsped este o companie cunoscuta in tara noastra datorita serviciilor prompte pe care le ofera si profesionalismului de care dau dovada angajatii acesteia. Transportul de marfa se executa cu cele mai noi si robuste autoutilitare, de pana in 3.5 tone, parcurgand distante mari intr-un timp scurt. Puteti beneficia de costuri optimizate cu consumul, optand pentru masina potrivita. De asemenea, puteti beneficia de transport marfa cu camioane de pana in 7.5 tone sau de peste 7.5 tone, conduse de unul sau doi soferi, restrictionate insa pe anumite drumuri. Alegand transport marfa de la Volsped economisiti timpul petrecut in cautarea unui transportator bun, economisiti bani pentru ca expertii Volsped folosesc solutii de management moderne cu tehnologii de ultyima generatie, si primiti raspunsuri rapide si prompte la nevoile dvs.

Leave a Reply