Servicii de dezinsectie Bucuresti

dezinsectie bucuresti

Prezența lor este una nedorită. De fiecare dată când le vedem, fie ne panică, fie le privim cu scârbă, încercând să le eliminăm cât de repede posibil.  Gândacii și nu numai pe lângă aspectul lor, sunt și purtători de microbi, reprezentând mai mult decât o prezență ne-igienică în casele noastre. Bun bun, dar ce facem când dăm nas în nas cu ele?

Firmele ce se ocupa de dezinsecția clădirilor știu exact nu numai cum să le elimine, ci și să îndepărteze întregul focar de insecte. Nu este o muncă ușoară, dar după ce am vorbit cu domnul Costea, un angajat al unei firme de deratizare din București, am aflat că nu este un servici prea diferit de celălalte joburi.

Deși suntem în mileniul trei, încă găsim destul de des aceste neplăcute insecte în căminele noastre. Pe piață sunt produse ce elimină aceste creaturi, dar sunt inofensive pentru oameni. Trebuie cunoscut faptul că sunt firme ca S.C. D.D.D. S.R.L. ce oferă întreaga gamă de servicii complete de dezinsecție, deratizare, dezinfecție, dar și alte servicii complementare.

Gândacii, furnicile și alte insecte pot apărea oriunde este un mediu umed, sau mai ales în casele oamenilor, în bucătării, băi, dar nu numai. De obicei în locurile unde ajung mici resturi organice, mâncare, aceste insecte hrănindu-se cu aceste resturi. Dezinsectia este o operațiune realizată cu substanțe ce elimină gândacii, furnicile și alte insecte nedorite dintr-un imobil. Toate substanțele implicate în acest proces sunt avizate de către mai multe instituții private, dar și de stat din domeniu. Astfel că putem fi siguri că ele nu reprezintă nici un pericol pentru oameni. De ce trebuie să apelăm la acest gen de servicii? Deoarece aceste insecte sunt purtătoare de microbi, reprezentând un adevărat risc de infecție.

Laaceste servicii de dezinfecție trebuie neapărat apelat atunci când avem un focar de infecție. Acesta poate generat de mucegai, organisme cu spori sau alte micro-organisme alrgenice sau ce provoacă sau induc boli respiratorii. Pentru serviciile de dezinfecție, S.C. D.D.D. S.R.L. folosește de-asemenea numai substanțe certificate, ce nu reprezintă nici un risc pentru oameni.

În zonele urbane limitrofe, sau la sate, dar nu numai, apare o altă problemă. Cea a rozătoarelor. Acestea prezintă un pericol pentru depozitele de cereale, legume, fructe… etc. Aceste rozătoare pe lângă amenințarea ce o reprezintă asupra stocurilor de hrană, sunt și ele purtătoare de viruși, ce ajunși în corpul uman, pot declanșa boli serioase. Pentru a menține sub control numărul lor, dar și să protejăm clădirea de depozitare sau nu numai, pentru deratizare, sunt folosite diferite substanțe aplicate pe momeli. Un alt mod de a împiedica intrarea șoarecilor sau a șobolanilor într-un imobil, este utilizarea de sisteme anti-rozătoare. Aceste emit ultra-sunete, gonind rozătoarele din zona unde sunt amplasate aceste aparate.

Pe lângă aceste trei servicii centrale, S.C. D.D.D. S.R.L. oferă și produse și  operații pentru micșorarea riscului de incendii, prin ignifugări ale structurii de rezistență, și prin instinctoare. Ignifugarea este imperativă pentru clădirile și cabanele din lemn sau alte substanțe cu aprindere rapidă.

Ca și concluzie, deși puțini recunosc, în casele fiecăruia dintre noi, există riscul să găsim aceste situații neplăcute în care este bine să apelăm la firme ca WWW.dezinsectiebucuresti.ro

Leave a Reply