Service centrale termice oferit de Inst-Nistor!

965f270bab079f621cf4d365db312b7aDaca ai nevoie de lucrari de reparatii pentru diferite instalatii si centrale termice, firma Inst-Nistor ofera service pentru centrale termice in Bistrita, mai exact lucrari de reparatii pentru orice model sau piesa componenta. Societatea dispune de personal calificat in domeniu, capabil sa solutioneze orice problema care intervine in cadrul acestor tipuri de dispozitive. Parte din solutiile complete si eficiente pe care le ofera compania in acest domeniu, alaturi de lucrarile de montaj si serviciile de consultanta, reparatiile sunt realizate in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate.

Utilizand cele mai noi metode si tehnologii, echipa Inst-Nistor se ocupa de tot ceea ce implica service centrale termice pentru ca echipamentele termice sa functioneze in parametrii optimi. Autorizatiile in domeniu, promptitudinea si seriozitatea cu care raspund oricarei solicitari reprezinta aspectele ce recomanda compania Inst-Nistor. Fie ca este vorba de o defectiune ca urmare a utilizarii de-a lungul unei perioade indelungate de timp, sau aparute din diverse alte motive, firma Inst-Nistor asigura depistarea si remedierea ei intr-un timp scurt. Toate serviciile sunt oferite la un raport optim calitate-pret.

Service centrale termice profesionist!

Inst-Nistor ofera solutii complete pentru incalzirea oricarui tip de spatiu: de la comercializarea produselor propriu-zise pana la executia lucrarilor de instalatii cu tot ce implica acestea, fie ca este vorba de montare, punere in functiune si altele asemanatoare. In acest mod, beneficiarii se vor bucura pe deplin de caldura in propria locuinta sau locul in care isi desfasoara afacerea. De eventualele defectiuni cu care te confrunti se ocupa o echipa calificata si autorizata, cu o vasta experienta in acest domeniu. Certificatul de garantie, dar si perioada post-garantie ofera clientilor posibilitatea de a beneficia de reparatii in cazurile in care centralele nu mai functioneaza corespunzator si nu ofera acelasi randament ca la inceput.

Depistarea problemelor existente si remedierea lor folosind metode performante reprezinta principalul scop al acestor tipuri de servicii. Inst-Nistor reda posibilitatea utilizarii centralelor termice, indiferent de spatiul in care sunt amplasate, fie ca este vorba de locuinte personale, spatii industriale, diferite institutii sau cladiri de tip business. Personalul calificat si special instruit in domeniu iti asigura lucrari de reparatii realizate respectand intocmai normele impuse de catre lege. Pentru ca tu sa te bucuri la maxim de beneficiile oferite de centralele termice, Inst-Nistor ofera service specializat in cadrul caruia se ocupa de repararea si intretinerea centralelor termice.

Cine este expertul tau in service centrale termice?

Cu sediul in Bistrita, compania Inst-Nistor activeaza in domeniul constructiilor oferind servicii de instalatii si comercializand produse specifice acestui domeniu, cum ar fi: instalatii termice, sanitare sau pe gaz. Acestea sunt ideale atat pentru spatiile rezidentiale, cat si pentru cele industriale sau de tip business, cum ar fi un complex de birouri sau diverse showroom-uri.

Personalul din cadrul companiei ofera servicii de calitate gratie priceperii si experientei dobandite in domeniu. Ca urmare a acestui fapt, iti sta la dispozitie cu lucrari de montaj, service si consultanta pentru alegerea celui mai potrivit tip de instalatie pentru spatiul in care urmeaza a fi montat. Pentru informatii suplimentare, acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei Inst-Nistor.

 

Datele de contact ale firmei Inst-Nistor

Adresa firmei: Str. Libertatii, Nr. 49A, Bistrita

Telefon: 0268 234 929

Email: inst2nistor@yahoo.com

Leave a Reply