Serana Security Systems – recomanda cele mai bune sisteme de supraveghere video

 

Vrei sa monitorizezi eficient o anumita zona? Instaleaza sisteme performante de supraveghere video si  vei beneficia de siguranta si protectie. Expertii de la Serana Security Systems sunt capabili sa-ti ofere cele mai bune echipamente, la cele mai mici preturi de pe piata.

Ce sisteme de supraveghere video ar trebui sa alegi?supraveghere video

In general se gasesc kit-uri complete de supraveghere video. Din cadrul acestor kit-uri fac parte elemente precum: DVR-uri, camere video, NVR-uri, surse de alimentare si o multime de alte accesorii. Echipa de la Serana Security Systems iti ofera consultanta de specialitate pentru a avea garantia ca vei alege cele mai bune produse.

DVR-ul are rolul de a inregistra imaginile pe care le surprind camerele de supraveghere. Cu ajutorul harddiskul intern o cantitate mare de informatii poate fi stocata pentru a putea fi apoi procesata. Datorita tehnologiilor avansate din spatele echipamentelor, DVR-ul poate fi conectat si monitorizat pe internet cu ajutorul unui laptop, o tableta sau un smartphone. Exista mai multe tipuri de DVR, iar acestea se diferentiaza prin performanta softului. Ca si camere de supraveghere amintim atat de cele analogice cat si de cele IP de exterior sau de interior. Camerele IP sunt mult mai performante, iar acest lucru se observa in rezolutia lor, in modul cum inregistreaza, in calitatea imaginii inregistrate si nu numai.

Exista o multime de echipamente care cu siguranta ti-ar fi de ajutor. Pentru a alege produsele care se potrivesc cel mai bine cu nevoile tale apeleaza la expertii de Serana Security Systems. Acestia vor tine cont de nevoile tale si vor fi capabili sa-ti ofere solutii personalizate. Sistemele de supraveghere video pe care le promoveaza acestia sunt moderne si au la baza tehnologie de ultima ora.

Comanda sisteme de supraveghere video prin intermediul companiei Serana Security Systems

Cu sediul in Constanta, Serana Security Systems s-a remarcat rapid prin sistemele de securitate pe care le-a promovat la un raport optim calitate-pret. Oferta este variata si cuprinde cele mai diversificate tipuri de sisteme de supraveghere si elementele conexe. Alaturi de aceste echipamente, compania ofera si servicii ireprosabile de proiectare, instalare si mentenanta. Pentru un acces facil, compania a lansat magazinul virtual seranasecurity.ro. De aici clientii pot comanda rapid echipamentele de care au nevoie, fara sa fie nevoie sa mai caute prin alte magazine de specialitate.

Alege sa monitorizezi bunurile si afacerea pe care o gestionezi. Ai nevoie de diferite sisteme de supraveghere video, iar expertii de la Serana Security Systems vor sti exact ce sa-ti recomande. Vei beneficia de echipamente performante alese in functie de aria pe care doresti sa o monitorizezi, de tipul de inregistrare si rezolutia pe care doresti sa o ai, in functie de capacitatea dispozitivului de care ai nevoie si nu numai. Poti comanda produsele dorite direct din magaiznul virtual seranasecurity.ro sau sunand la numarul de telefon 0737.014.890. Ai garantia ca investesti in sisteme de supraveghere video performante care te vor ajuta sa monitorizezi corect zona vizata. Echipamentele sunt moderne, de ultima ora si ofera performanta garantata. Bineinteles totul fiind raportat la un pret mai mult decat avantajos.

Leave a Reply