Sepia Print – Pentru succesul afacerii tale!

Casete-luminoaseAtunci cand esti la inceputul unei afaceri sau cand ai deschis un nou magazin este important ca locul sa fie semnalizat corespunzator pentru ca sa fie cat mai vizibil pentru posibilii clienti. Sepia Print, cu sediul in Bistrita realizeaza casete luminoase indiferent de domeniul de activitate in care activezi. Obiectele publicitare de acest tip sunt tot mai des intalnite pe piata de promovare a produselor si serviciilor. Compania realizeaza modele respectand nevoile si preferintele tale pentru ca rezultatul final sa fie pe placul clientilor. Serviciile oferite sunt sigure si de calitate, menite sa satisfaca exigentele clientilor. Semnalistica luminoasa se poate folosi pentru a face reclama oricarui birou, office, business, restaurant sau salon spa.

Casetele luminoase pot avea diferite forme, de o mare varietate, incepand de la clasicele patrate, cercuri sau dreptunghiuri, pana la forme mai deosebite. In functie de preferintele clientilor, casetele luminoase pot fi cu o fata simpla, vizbila din fata sau fata dubla cu montaj perpendicular pe perete pentru a avea vizibilitate din ambele directii. Casetele pot fi confectionate din aluminiu sau din plastic, iar iluminarea se realizeaza cu leduri sau neon in functie de locul de amplasament sau necesitatile clientilor. Materialele din care sunt confectionate aceste casete sunt rezistente, fiind o investitie profitabila de viitor. Casetele luminoase pot fi realizate fie din materiale rigide translucide tip Plexiglas si sunt plane, fie sunt realizate din materiale rigide tip Plexiglas, cu forme termoformate standard sau in forme speciale la cerere si sunt in relief. Casetele luminoase ofera posibilitatea ca un anumit magazin sau local sa fie recunoscut de la distanta. Casetele luminoase sunt unele dintre cele mai raspandite forme de semnalistica din ultimii ani, cu forme si dimensiuni diverse, fiind si cel mai accesibil mod de semnalistica luminoasa. Modul de amplasare si materialul utilizat depind in functie de locatie, amplasare si dimensiune. Casetele luminoase sunt o alegere ideala intrucat sunt usor de instalat si reprezinta o tehnica 100% ecologica. Casetele luminoase sunt atent ingrijite si lucrate, iar preturile acestora sunt accesibile. Casetele sunt realizate din materiale si accesorii de cea mai buna calitate, punandu-se accent pe finisarea impecabila a produsului finit.

Sepia Print ofera solutii eficiente in domeniul productiei publicitare, realizand o gama diversificata de produse, cum ar fi casete luminoase, semne neluminoase, volumetrii, inscriptionari auto, printuri de mari dimensiuni, standuri, expozoare si structuri publicitare. Toate produsele oferite sunt realizate la cele mai inalte standarde de calitate si respecta cerintele si preferintele clientilor. Firma Sepia Print ofera servicii sigure si de calitate menite sa satisfaca exigentele fiecarui client. Poti beneficia in cadrul companiei de servicii media sau de design produs, servicii de tehnoredactare computerizata (DTP) si multe altele.

Pentru imagini si informatii suplimentare, consulta echipa de specialisti a firmei Sepia Print. Specialistii Sepia Print iti ofera consultanta pentru alegerea casetelor luminoase care se potrivesc cel mai bine cu afacerea care vrei sa o promovezi. In plus, poti solicita de la specialistii Sepia Print o oferta de pret pentru caseta luminoasa care vrei sa o realizezi. Solicita design-ul ideal pentru caseta luminoasa Sepia Print pe care o doresti.

Datele de contact ale firmei Sepia Print

Adresa firmei: Drumul Cetatii, Nr. 1B, Bistrita, Bistrita-Nasaud

Telefon: 0363 401 035

Email: cristian.bumbu@sepiaprint.ro

Leave a Reply