Scale Expert – Daca aveti nevoie de role termice pentru case de marcat!

Role-termice-pentru-case-de-marcatConform legii, agentii economici care efectueaza livrari de bunuri cu amanuntul, precum si prestari de servicii direct catre populatie sunt obligati sa utilizeze aparate de marcat electronice fiscale. Indiferent de natura magazinului, acest dispozitiv este unul esential ce nu poate lipsi din cadrul acestuia. O firma din Romania care se ocupa cu importul si distributia unei game diversificate de echipamente si dispozitive, consumabile, precum si solutii pentru retelele comerciale este si Scale Expert din Bucuresti. Firma importa o gama variata de echipamente, sisteme software sau consumabile pe piata romaneasca, oferind clientilor un numar impresionant de modele de case de marcat, pentru ca acestia din urma sa il aleaga pe cel mai potrivit.

Extrem de importante pentru casele de marcat sunt si consumabilele pe care acestea le utilizeaza in activitatea lor de zi cu zi. In aceasta categorie se incadreaza si rolele termice pentru casele de marcat. Pe langa toate echipamentele software pe care le pune la dispozitie, Scale Expert ofera clientilor sai si consumabile cum ar fi role termice, la cel mai avantajos raport calitate-pret. Firma din capitala are o oferta diversificata de role marca Koehler. Acestea sunt disponibile cu diverse valori in ceea ce priveste dimensiunile, lucru ce va ofera posibilitatea de a alege modelul cel mai potrivit pentru tipul casei de marcat de care dispuneti.

Este foarte important ca pentru casele de marcat sa utilizati numai role conform legislatiei in vigoare, in caz contrar riscati amenzi foarte mari. In Normele Metodologice se precizeaza clar faptul ca utilizatorii pot achizitiona consumabile destinate aparatelor de marcat electronice fiscale de la orice agent economic producator, importator sau comerciant de astfel de consumabile, numai cu conditia respectarii prevederilor legii.

Astfel, utilizatorii de aparate de marcat electronice fiscale sunt obligati:

– sa foloseasca numai consumabile de tipul si cu caracteristicile tehnice prevazute in manualul de utilizare a aparatului respectiv;

– sa foloseasca numai consumabile care asigura mentinerea lizibilitatii datelor;

– sa solicite distribuitorului completarea manualului de utilizare cu informatii privind tipul si caracteristicile tehnice ale consumabilelor, daca manualul de utilizare a aparatului respectiv nu contine astfel de informatii;

– sa incheie cu furnizorii consumabilelor contracte ferme continand clauze de livrare numai a consumabilelor de tipul si cu caracteristicile tehnice prevazute in manualul de utilizare si clauze privind daunele la care sunt indreptatiti utilizatorii in cazul nerespectarii clauzelor contractuale de catre furnizori.

In cazul in care comandati role termice de la Scale Expert, este important sa stiti faptul ca o comanda minima este de 100 de bucati/seturi. La cerere firma va poate produce orice alt tip sau dimensiune de rola dorita. Calitatea hartiei este garantata de producator. Toate rolele produse au marker pentru sfarsit de banda. Dupa tiparire imaginea de pe hartia termica poate fi influentata de conditiile de pastrare si de calitatea imprimarii capetelor termice ale imprimantei. In cazul respectarii conditiilor de depozitare perioada de viata a inregistrarilor realizate pe hartie termica este de 5 ani.

Date de contact: 

SEDIU : Str. Intrarea Sutasului nr.7-9, Sector 1, Bucuresti

Tel: 0722 195 7750722 195 775, 0744 369 6590744 369 659

Tel/Fax: 021.224.03.22 ; 021.224.42.85021.224.42.85

 Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply