Rulouri de gazon – O curte mai frumoasa cu Euro Glia!

Productite gazon rulou 1Vrei o livada si o curte cat mai frumos amenajate? Ti-ar placea sa te bucuri de ele cat mai repede si nici sa nu pierzi mult timp cu schimbarea terenului de care dispui? Ei bine, nu ai nevoie decat de cateva rulouri de gazon. Cumpara-le din oferta Euro Glia!

Rulouri de gazon – Solutia ideala pentru orice spatiu

Cand nu iti permiti sa contractezi o firma de amenajari exterioare si nici nu dispui de timp pentru a te ocupa de reamenajarea curtii si a livezii, oferta de rulouri de gazon te scoate din impas. Ia legatura cu reprezentantii firmei Euro Glia si comanda ce iti trebuie!

Rulourile sunt recomandate in special in situatiile urmatoare:

– iarba pe care ai semanat-o nu a mai iesit din cauza ca nici samanta, nici solul nu au fost bune;

– cand vrei sa organizezi o nunta la curte si ai putin timp la dispozitie. In mod normal, inainte de a semana iarba, trebuie sa sapi pamantul, sa sfarami bolovanii, sa uniformizezi suprafata cu o grapa si, in unele situatii, chiar sa uzi. Cu aceste rulouri de gazon, in schimb, totul e mult mai usor;

– dupa ce s-au incheiat lucrarile de santier si nu iti place cum arata curtea (de obicei, pare stearpa) etc.

Rulouri de gazon – 3 motive sa le alegi

Pentru a te bucura o curte verde, precum ai vazut la prietenii tai sau la pensiunea la care ai avut cazare in concediu, sunt suficiente cateva rulouri de gazon, din oferta Euro Glia. Iata de ce le recomand:

– nu trebuie sa astepti o perioada foarte indelungata pentru a fi asezate;

– sunt perfecte ca sa organizezi un gratar cu prietenii, o petrecere de vara ori sa te relaxezi intr-o zi insorita;

– economisesti resurse financiare. La final, cand vei calcula cheltuielile cu insamantarea pamantului, pregatirea lui si nu numai, vei ajunge, cu siguranta, la concluzia ca e mai ieftin sa pui rulouri de gazon. Din banii economisiti cumpara mici figurine decorative.

De ce Euro Glia? De ce rulouri de gazon?

Treaba nici ca poate fi mai simpla atunci cand ii lasi pe profesionisti sa se ocupe de tot proiectul. Iata cateva motive pentru care Euro Glia este alegerea ideala si pentru o persoana fizica, si pentru o persoana juridica:

– oferta are un pret bun;

– echipa de profesionisti e formata din: inginer peisagistic, arhitect peisagist, muncitori si un specialist sisteme irigatii;

– se ocupa de o lucrare de la A la Z, adica si proiecteaza, si amenajeaza un spatiu;

– comenzile pentru rulouri de gazon sunt onorate in cel mai scurt timp, in maxim 48 de ore. De ce asa repede? Intrucat rulourile isi pierd din calitati pe masura ce trece timpul;

– se lucreaza cu atentie, astfel incat sa nu apara goluri intre rulouri s.a.m.d.

Amenajeaza-ti curtea asa cum iti doresti! Ca sa te bucuri de ea cat mai repede, cumpara rulouri de gazon din oferta Euro Glia! De altfel, ele pot fi utilizate si pentru terenuri de golf si terenuri de fotbal.

Date de contact

Adresa: Nusfalau, Str. Mica, nr. 37, Nusfalau, Salaj

Telefon: 0741.137.217

Leave a Reply