Reparatii schiuri si biciclete cu Explorer Sport

Iubesti sporturile de iarna, iar schiatul este favoritul tau? Vara de vara practici mountain bike prin muntii din Romania impreuna cu prietenii tai cu care impartasesti aceleasi pasiuni? Daca ai nevoie de reparatii schiuri si biciclete, apeleaza la cei mai buni in domeniu, apeleaza la echipa Explorer Sport.

Ia legatura cu specialistii companiei, fa o programare, iar in timpul cel mai scurt schiurile sau bicicleta ta vor fi ca noi!

Reparatii schiuri si biciclete. Despre domeniile schiabile din Romania

 

Reparatii schiuri si biciclete cu Explorer SportRomania a facut progrese remarcabile in ultimii ani in amenajarea domeniului schiabil si-n imbunatatirea acestuia, iar asta se vede si prin numarul tot mai mare de schiori care se grabesc sa umple statiunile montane de la prima ninsoare si pana la sfarsitul sezonului.

Ba chiar prima partie de schi artificiala din tara s-a deschis la Busteni in anul 2011. Partia are 100 metri lungime, masoara 21 metri latime si este realizata dintr-un material foarte alunecos ce permite si folosirea schiurilor de iarna. S-au investit 100.000 de euro, insa au meritat pe din plin, turistii nelipsind niciodata din zona.

Sa nu uitam ca la Sinaia exista cel mai intins domeniu schiabil din Romania, adica 16 partii omologate si peste 17 kilometri schiabili. In aceasta zona zapada este nebatuta, traseele sunt mai dificile, iar adevaratii pasionati vin sa-si puna la incercare fortele cu natura.

In sezonul 2015-2016 se doreste deschiderea partiilor artificiale in zona Valea Soarelui. Se lucreaza chiar si la o telegondola moderna ce va lega Vf. Furnica de Cota 1.400. Astfel, pentru noul sezon de schi din acest an, se preconizeaza ca Sinaia sa fie cel mai modern domeniu schiabil.

Reparatii schiuri si biciclete, servicii de top la preturi avantajoase

 

Pentru ca sa te bucuri si in acest an de cel mai iubit sport de iarna, schiul, este important sa-ti pregatesti din timp costumul si sa-ti repari schiurile, daca este nevoie. Cel mai indicat este sa-i lasi pe profesionisti sa-si faca treaba si sa presteze servicii de reparatii schiuri si biciclete asa cum stiu ei mai bine, caci, pe langa schiuri, Explorer Sport din Sibiu se ocupa si de biciclete.

Ce includ serviciile de reparatii schiuri de la Explorer Sport? Echipa se ocupa de:

– Service complet, adica iti repara talpa, canturile si se ocupa si de ceara;

– Service mic ce include canturile si ceara;

– Ascutitul canturilor;

– Ceara la cald;

– Taliere foci;

– Montat legaturi tura;

– Montat legaturi partie.

Toate aceste servicii sunt prestate la standarde inalte de calitate, preturile fiind competitive. Schiurile se vor aduce la Reparatii schiuri si biciclete cu Explorer Sport1sediul firmei, iar in timp foarte scurt vor fi reparate.

Vrei sa inchiriezi schiuri? Tot Explorer Sport te ajuta si in acest scop. Inchirierea se face numai pentru un weekend, adica de vineri pana luni, sau cate o zi intreaga in timpul saptamanii si se realizeaza pe baza de programari.

Daca ai nevoie de instruire si ghidaj, echipa Explorer Sport iti sta alaturi. Ai nevoie de reparatii biciclete? Explorer Sport se ocupa si de acest serviciu la preturi bune!

Daca vrei sa te bucuri de servicii de calitate, alege reparatii schiuri si biciclete de la Explorer Sport. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Explorer Sport? Pentru detalii, suna la numarul 0269-216.641 sau trimite un e-mail pe adresa contact@explorersport.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply