Reparatii combine frigorifice oferite de Reparatii electrocasnice Brasov!

Reparatii-combine-frigorifice-Brasov-GsbWSCombina ta frigorifica s-a defectat si nu mai functioneaza la parametrii normali? Reparatii electrocasnice Brasov are solutia potrivita. Echipa de specialisti a firmei repara orice model de combina frigorifica in cel mai scurt timp, pentru a te putea bucura din nou de avantajele acestui produs electrocasnic. Echipa raspunde cu promptitudine si profesionalism fiecarei cereri. Compania iti ofera reparatii combine frigorifice la standarde inalte de calitate si la preturi fara concurenta. Oricare ar fi problema cu care te confrunti, echipa va interveni in scurt timp, iar reparatiile se pot executa fie la domiciliul clientului in cazul in care este posibil, fie in laboratorul firmei atunci cand necesita echipamente speciale.

Datorita experientei acumulate de-a lungul timpului, electrocasnicele tale se afla pe maini bune. Principalul obiectiv al firmei este satisfacerea cerintelor clientilor prin servicii de reparatii combine frigorifice realizate la standarde de calitate ridicate. In functie de nevoile fiecaruia, echipa se adapteaza utilizand piese de schimb originale. Pentru ca fiecare client sa fie multumit, interventia se va face in cel mai scurt timp de la solicitarea serviciilor. Echipa firmei se ocupa de remedierea oricarei defectiuni, redand astfel functionalitatea ca la carte a combinei frigorifice de care dispui.

Reparatii combine frigorifice la indemana ta!

Combina frigorifica este formata dintr-un congelator si un frigider in aceeasi carcasa. Acestea pot fi de mai multe tipuri, cum ar fi side by side, no frost, clasice sau cu doua compresoare. Referitor la repararea combinelor frigorifice, echipa de reparatii realizeaza reincarcari cu freon, inlocuire balamale, module electronice, garnituri, manere, usi complete, inlocuire senzori de temperatura, termostate, compresoare, filtre dezhidratoare, temporizatoare. Piesele de schimb sunt aduse de la cei mai mari furnizori din tara, astfel firma poate garanta pentru calitatea lucrarilor. Reparatiile pot fi efectuate si la tine acasa, astfel incat nu trebuie sa te mai ingrijorezi de transportul unui asemenea aparat electrocasnic.

Combinele frigorifice folosesc o tehnologie avansata de productie pentru a-si indeplini ambele functii: de frigider si de congelator. Fiecare dintre cele doua corpuri poate suferi defectiuni, dar echipa va identifica si solutiona orice problema. Reparatii electrocasnice Brasov dispune de un personal experimentat si calificat in acest domeniu al reparatiilor, care participa periodic la cursuri pentru a se documenta in privinta celor mai noi aparate electrocasnice aparute, astfel putand oferi servicii la standarde inalte de calitate. Toate lucrarile sunt executate cu materiale si echipamente de cea mai buna calitate.

Cine ofera reparatii combine frigorifice?

Reparatii electrocasnice Brasov ofera o gama larga de servicii de reparatii pentru diferite aparate electrocasnice de la diverse marci. Reparatiile pot fi pentru masini de spalat vase, masini de spalat rufe, frigidere, combine frigorifice si altele. Serviciile de reparatii pot fi efectuate la domiciliul clientilor, dar si la sediul atelierului. In situatia efectuarii reparatiilor la domiciliul clientilor, tehnicienii vor fi pregatiti cu piesele de schimb necesare, pentru a evita neplacuta asteptare. Pentru detalii suplimentare despre serviciile de reparatii, acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei Reparatii electrocasnice Brasov.

 

Datele de contact ale firmei Reparatii electrocasnice Brasov

Adresa firmei: Str. Uranus, Nr. 21, sc. B, Brasov

Telefon: 0746 824 290

Email:  abil_service@yahoo.com

Leave a Reply