Ravisant. Sfaturi pentru inceperea noului an scolar fara prea multe cheltuieli

Ravisant. Sfaturi pentru inceperea noului an scolar fara prea multe cheltuieliUn nou an scolar bate la usa, insa tie ti-e groaza, nu atat din cauza noptilor nedormite pentru rezolvarea problemelor de matematica cu al tau scolarel, ci din cauza rechizitelor si a preturilor mult prea mari pentru bugetul tau? Chiar daca Guvernul afirma ca invatamantul este gratuit in Romania, lucrurile stau cu totul pe dos.

Daca ai un copil la scoala, trebuie sa te pregatesti pentru anumite cheltuieli, care nu sunt obligatoriu putine. In primul rand, trebuie sa iei in considerare un afterschool, caci nu toti parintii sunt norocosi de a avea bunicii langa ei. Aici se va plati masa, invatatoarea si utilitatile. Sa nu uiti ca renovarea salii de clasa se va face tot din banii parintilor. La fel sta treaba si cu tot ce este necesar pentru bunul mers al lucrurilor, de la creta si pana la tabla magnetica si videoproiector. Toate sunt “sponsorizate” de catre parinti.

Si nu in ultimul rand, trebuie sa pui bani deoparte si pentru rechizitele scolare. Un ghiozdan rezistent este esential. Daca vei da bani putini pe unul de duzina, acesta nu va tine mult si se va rupe in scurt timp sub greutatea cartilor si caietelor, pe care un scolar trebuie sa le care zilnic la scoala. Pe langa ghiozdan ai nevoie si de un penar complet “echipat”, de un stilou bun, de cerneala, corector, foarfece, caiete, carti si manuale suplimentare, uniforma, echipament de sport si inca multe altele mai mici si mai marunte, dar care costa.

8 sfaturi utile de la Ravisant pentru a trece cu bine de inceperea noului an scolar

Pentru a nu face cheltuieli in plus, atunci cand copilul tau incepe scoala, trebuie sa ai un plan bine pus la punct. Ia aminte la sfaturile de la Ravisant si bucura-te de un inceput de an fara stres in ceea ce priveste banii:

1. Cel mai important pas in evitarea unor mari cheltuieli este de a-ti scrie pe hartie toate rechizitele de care ai nevoie. Cu pixul in mana iti vei limpezi mintea si vei gandi mai practic cu privire la acest subiect.

2. Fa ordine deplina printre rechizitele pe care le mai are scolarul tau inca de anul trecut, vei fi surprins sa gasesti multe caiete bune, creioane colorate sau acuarele. De ce sa mai cumperi aletele noi daca are deja?

3. Transfer de rechizite. Daca ai doi copii, iar cel mai mare nu mai are nevoie de anumite rechizite, cum este comapasul, de exemplu, iar daca acesta se afla in perfecta stare de functionare, fratele mai mare il poate imprumuta pe cel mai mic.

4. Stabileste-ti un buget fix. Aceasta este cea mai buna metoda pentru a te asigura ca nu vei cumpara mai mult decat este necesar. Magazinele sunt pline de rechizite colorate si atragatoare, iar tentatia este mare chiar si pentru un adult.

5. In nici un caz sa nu te abati de la lista! Rezista eroic si in acest mod vei face economii, fara a simti ca esti, totusi, prea zgarcit.

6. Fa cumparaturile din timp. Cel mai bine este sa cumperi tot ce ai nevoie, din timp, de preferat vara cand nu e inghesuiala si din graba esti tentat sa cumperi orice, indiferent de pret, numai sa scapi de calvar. In plus, vara preturile sunt mai mici la rechiziite decat in plin sezon scolar.

7. Calitatea inainte de toate. Chiar daca in prima faza cheltuiesti mai mult pe un ghiozdan de calitate ai, insa, toate Ravisant. Sfaturi pentru inceperea noului an scolar fara prea multe cheltuieli1sansele ca acesta sa te tina foarte multi ani si sa merite investitia.

8. Cumpara online. Magazinele online sunt ideale si pentru economii de timp, dar si de bani. Un astfel de magazin online de rechizite este si Ravisant. Arunca o privire si cumpara exact ce-ti trebuie la preturi excelente!

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege rechizite scolare Ravisant. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Ravisant? Suna la numarul 0236-312.101 sau trimite un e-mail pe adresa rav_2006@yahoo.com.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply