Rafturi metalice – www.Racksmetal.ro

rafturi metalice

Un anumit tip special al rafturilor metalice ce e utilizat si deasemeni prezentatat pe piata de specialitate este acel raft de depozitare folosit pentru paleti.

Acest tip de raft e folosit in cazul sarcinilor mari dar si in cazul marfii paletizate. De exemplu, acest modul are circa 300 cm in inaltime si circa 270 cm in lungime, are traverse de tip CC80 ce sunt utile in cazul europaletilor avand maxim 1400 kg pentru fiecare nivel, si o adancime de 105 cm, si cate doua nivele.

In cadrul montajului final poate fi adaugat la orice serie a rafturilor, doar o data, aiic incluzand pretul final pe care il are montajul si in felul acesta poate sa se ajunga pana la pretul de 49 euro, acesta fiind fara TVA.

In ceea ce priveste greutatea maxim admise in cazul fiecarui nivel, el poate sa ajunga intre 1400 pana la 3600 kg;

Preturile practicate la diversele tipuri de panouri pot fi:

  • In ceea ce privesc traversele de tip CC 80 ce au cel mult 1400 kg/nivel , acest pret poate sa ajunga pana la 19 euro, fara TVA;
  • In cazul traverselor tip CC 100 , care au cel mult 2200 kg/nivel, poate sa ajunga pretul la 20 euro, acesta fiind fara TVA
  • In cazul traverselor ce sunt de tip – CC 120 si care au greutate de maxim 2800 kg/nivel, ajunge pretul la 21 euro, acesta fiind fara TVA;
  • In cazul traverselor ce sunt de tip CC 140 , greutatea maxima este de 3600 kg/nivel, iar pretul ajunge la 22 euro, acesta fiind deasemeni fara TVA.

Produsele de tipul acesta sunt destinate in exclusivitate persoanelor juridice iar preturile ce sunt afisate, reprezinta niste preturi estimative, acelea reale fiind vazute in cadrul site-urilor pe care le au firmele de specialitate ca de exemplu www.racksmetal.ro .

Rafturi metalice de depozitare

Unul din acele tipuri de rafturi ce sunt comercializate e reprezentat de catre rafturile folosite pentru depozitare ce au cate 5 polite si dimensiunea de 200*93*43.

Astfel de rafturi sunt utilizate la arhivare si in general in cazul produselor usoare, acestea putand fi montate si deasemeni demontate usor acolo unde este nevoie ,adica acolo unde se gasesc. Rafturile metalice ce sunt utilizate pentru depozitarea produselor usoare, avand circa 500kg pe un modul si pot fi gasite inclusiv si la promotii.

Rafturile ce sunt de acest tip pot fi usor de transportat, acestea fiind compacte atunci cand se strang si din cauza aceasta o sa ocupe destul de putin loc. In ceea ce priveste dimensiunea pe care o au rafturile, acestea sunt de circa 200 cm in latime si aproximativ 93 cm in lungime, acestea avand circa 43 cm in inaltime.

Profilele acestea se fabrica dintr-o tabla ce are grosimea de circa 2 mm si poate suporta greutate mult mai mare.

Rafturile cu spate perforat – tip PERFORAT 225*100

Ambele tipuri de rafturi cu panouri perforate pot fi considerate cele mai bune, la oricare dintre magazine sau in domeniul in care acestea sunt utilizate. Raftul acesta are un spatarul perforat, si latimea lui este de aproximativ 100 cm , iar inaltimea este de 225 cm. Aceste rafturi contin si o polita avand baza cu dimensiunea 50*100 cm si deasemeni o polita cu dimensiunea 40*100 cm.

Leave a Reply