QRest – aplicatia inteligenta pentru localuri

Daca nu ai auzit de QRest pana acum, este momentul sa afli ca aceasta este o aplicatie pe care orice local dornic sa se evidentieze prin calitatea serviciilor, trebuie sa o aiba. Contactand echipa de profesionisti a companiei Acqua Development, aceasta iti va oferi suportul de care ai nevoie pentru instalarea si utilizarea acestei aplicatii atat de utila.

Ce face QRest?

Probabil ca in acest moment va intrebati ce face mai exact aceasta aplicatie si de ce este atat de utila localurilor. Ei bine, QRest ajuta clientii sa interactioneze mai usor si mai eficient cu localul in care se afla, oferindu-le diverse functii inteligente, precum: aceea de a comanda fara a fi necesara prezenta chelnerului, de a chema chelnerul la masa intr-un mod elegant, fara a fi nevoie sa se astepte prea mult timp pentru ca acesta sa remarce faptul ca este solicitat, si nu in ultimul rand, QRest ofera posibilitatea de a cere nota de plata si nu oricum, ci cu specificarea modului in care plata urmeaza a fie efectuata (numerar sau card). Acestea sunt doar cateva dintre functiile inteligente de care clientii vostri se vor bucura, chiar si localul avand cateva beneficii extraordinare pe care le descoperiti in cele ce urmeaza.

Avantajele aduse de QRest localurilor 

Sunteti proprietarii unui local (bar, restaurant, pub, cafenea, etc.), si doriti sa implementati o modalitate eficienta care sa va aduca castiguri evident mai mari? Ei bine, in acest sens, aplicatia QRest oferita de catre specialistii in materie de software ai companiei Acqua Development reprezinta solutia ideala, de ale carei beneficii nu veti intarzia sa va convingeti. Pe langa cresterea vanzarilor, aceasta aplicatie atrage dupa sine si alte beneficii la fel de importante: posibilitatea actualizarii meniului digital, posibilitatea de a face clientilor recomandari cu privire la meniul ales, veti avea nevoie de personal mai putin (ceea ce inseamna costuri mai reduse dedicate acestui aspect si mai putine probleme legate de concedii, etc.), servirea va fi mai buna, veti putea primi usor si rapid sugestii si reclamatii de la clienti, veti cunoaste mai bine profilul clientilor care va trec pragul, etc.

Avantajele aduse de QRest clientilor localurilor

Trei dintre avantajele pe care QRest le aduce utilizatorilor au fost deja mentionate in randurile de mai sus: comanda fara chelner, chemarea chelnerului la masa si solicitarea notei de plata. Acum, trebuie sa stiti ca acestea nu sunt singurele avantaje, ci mai putem enumera si urmatoarele: calcularea si impartirea notei de plata cu prietenii, cunoasterea mai multor detalii despre produse, cautarea in meniu in functie de preferinte, timp redus de asteptare si timp maxim de bucurie alaturi de prieteni, invitarea prietenilor pe Facebook, etc.

Mai multe despre QRest

qrestDaca doriti sa aflati mai multe informatii despre aceasta aplicatie minune pe care orice local ar trebui sa o instaleze negresit daca isi doreste sa se bucure de un succes garantat, nu ezitati sa luati legatura cu echipa societatii Acqua Development. Aceasta va va furniza toate informatiile pe care doriti sa le cunoasteti cu privire la aplicatia QRest. Trebuie sa profitati de beneficiile aduse de aceasta, cu atat mai mult cu cat costurile pentru implementarea sa nu sunt deloc mari, ba dimpotriva!

Leave a Reply