Promed Impex, expertii in dezinsectie si deratizare

Firma Promed IMPEX cu sediul in Sectorul 1, Bucuresti, asigura masurile necesare pentru a scapa de daunatori folosind cele mai eficiente metode de prevenire si de combatere a insectelor. Substantele folosite impotriva insectelor nedorite sau a rozatoarelor sunt avizate de Inspectoratul de Politie Sanitara si Medicina Preventiva a Municipiului Bucuresti si provin atat de la producatori din tara, cat si din strainatate.

Societatea ofera servicii de dezinsectie si deratizare pentru industria alimentara, scoli, gradinite, subsoluri si orice fel de spatii de locuit sau spatii deschise, luptand cu profesionalism cu toate felurile de daunatori, insecte, rozatoare, purtatoare de microbi si boli, utilizand cele mai eficiente metode de prevenire si combatere a acestora.

Pentru a obtine cele mai bune rezultate si pentru a atrage multumirea si linistea clientilor, firma se foloseste in munca ei, de cele mai moderne substante care au avizul Ministerului Sanatatii si au calitatea de a fi inodore si inofensive omului sau animalelor.

Legislatia in vigoare prevede intr-un mod cert, importanta si periodicitatea activitatilor de dezinsectie si deratizare, precum si consecintele neefectuarii lor, daunatorii reprezentand un disconfort real pentru oameni si animale si prezentand riscuri majore in transmiterea de boli.

Dezinsectia reprezinta totalitatea masurilor de prevenire si combatere a daunatorilor purtatori de microbi si boli. In principal, aceasta masura se ia impotriva gandacilor de bucatarie, a furnicilor, a plojnitelor, a paienjenilor, a puricilor, a mustelor, a tantarilor, a termitelor, a insectelor de plaja si a larvelor. In sensul exterminarii acestor insecte se folosesc cele mai calitative produse care sunt avizate si sunt inofensive omului.

Masurile de dezinsectie sunt importante intrucat schimbarile climatice si cele de mediu favorizeaza riscul aparitiei bolilor transmise cu ajutorul insectelor. Ciuma poate fi provocata de o bacterie ce se dezvolta in tubul digestiv al puricilor. Acestia prezinta si riscul de infectare cu oua de tenie. Gandacul de bucatarie poate depune 8 cuiburi, fiecare cuib avand aproximativ 40 de oua. Exista aproximativ 3600 de specii de tantari. Intepatura de tantar prezinta riscuri de infectare din cauza substantelor pe care acesta le injecteaza in organism, substante ce afecteaza sistemul imunitar si coagularea sangelui. Tantarii pot transmite boli precum encefalita, meningita, malaria sau altele. Musca se hr─âneste din gunoaie, fecale sau materii contaminate de diversi agenti patogeni, iar in timpul hranirii aceasta se poate contamina cu bacterii si virusi, pe care la randul ei, le va transmite omului. Printre cele mai frecvente boli transmise de muste sunt febra tifoida, holera, lepra, salmonela, tuberculoza, conjunctivita, poliomielita, dizenteria, hepatita A, encefalita.Musca este purtatoare de oua ale viermilor paraziti. Plosnita, insecta hematofaga, se hraneste cu sangele omului sau al animalelor.

Pentru a scapa de riscurile provocate de existenta insectelor nedorite in caminul sau mediul tau de viata, firma Promed Impex ofera solutii practice prin servicii calitative de dezinsectie.

Serviciul de deratizare foloseste o gama de solutii inodore, lipsite de toxicitate in raport cu omul sau cu animalele. Aceste substante sunt aprobate si sunt  ideale in indepartarea riscurilor de boli si infectii cauzate de prezenta rozatoarelor, a soarecilor sau sobolanilor. Operatiunea se poate realiza in orice fel de spatii, atat inchise, cat si deschise. Rozatoarele produc daune in randul productiilor de grane, unde aproximativ 10 procente din cantitatea recoltata este distrusa de acesti daunatori. Animalele de casa, precum cainii si pisicile, se pot infecta cu texoplasmoza de la rozatoarele contaminate, iar aceasta afectiune este transmisibila chiar si omului, prezentand un real risc, mai ales pentru femeile gravide. Complicatiile texoplasmozei pot duce la pierderea sarcinii sau la malformatii ale fatului. De asemenea, soarecii si sobolanii pot transmite omului boli precum turbarea, tifosul, lepra, ciuma, trichineloza sau raia. Epidemia de ciuma din Evul Mediu a fost favorizata si imprastiata de existenta sobolanilor.

Pentru a evita neplacerile ridicate de existenta rozatoarelor, Promed Impex trateaza cu seriozitate si profesionalism orice problema, asigurand un mediu curat si linistit clientilor, oferind servicii de deratizare moderne si eficiente, menite a da rezultate optime.

Leave a Reply