Proiectoare cu LED-uri de la Solar Watts, pentru o gama larga de activitati

proiectoare cu LED-uri

In prezent, din ce in ce mai multi clienti aleg sa foloseasca proiectoare cu LED-uri in detrimentul celor obisnuite care de multe ori sunt pur si simplu ineficiente. Astfel, cele din urma folosesc o tehnologie moderna, sunt mult mai fiabile, chiar daca sunt folosite in aer liber si pot sa reduca consumul de energie cu peste 80%. In acelasi timp, confera un aspect extrem de palcut, fiind considerate cu adevarat la moda.

Solar Watts, proiectoare cu LED-uri pentru orice fel de cladire

Fie ca este vorba de cladiri de mare interes, publice sau personale, fie de statui sau sculpturi, orice spatiu poate beneficia pe timp de noapte de avantajele pe care orice proiectoare cu LED-uri le ofera. Pe langa costurile de intretinere extrem de mici, acestea au o durata de viata extrem de indelungata, ajungand pana la 100.000 de ore de functionare, adica peste 11 ani. Mai mult de atat, pot fi folosite pe stadioane, parcari si chiar evidentierea anumitor panouri publicitare pe timp de noapte, aducand un plus de vizibilitate. Una dintre principalele caracteristici ale unor proiectoare cu LED-uri se refera la o carcasa din aluminiu, extrem de rezistenta, alaturi de o serie de piese din otel inoxidabil. Alaturi de o vopsea statica, de cea mai buna calitate, aceste produse sunt rezistente la numerosi factori chimici si fizici. Mai mult de atat, marimea radiatorului pentru fiecare proiector scade temperatura de lucru a produsului, concomitent cu cresterea performantelor. De asemenea, orice proiectoare cu LED-uri dispun de o sticla intarita de 5 mm grosime, care sporeste intensitatea luminii si protejeaza in acelasi timp becurile. Un alt aspect inedit se refera la faptul ca pot fi actionate prin senzori, ajungand sa se aprinda si sa se stinga imediat. Nu in ultimul rand, protejeaza natura si nu contin plumb sau alte materiale periculoase, putand fi reciclate in totalitate.

Proiectoare cu LED-uri pentru un consum redus de energie si satisfactie maxima

Din ce in ce mai multe produse din Romania ajung si in alte tari. Acelasi lucru se intampla si cu Solar Watts care in prezent dispune de o gama extreme de variata de produse, de peste 1.800 de modele de corpuri de iluminat, toate de calitate, pregatite sa ofere sisteme de iluminat complete, indiferent de amplasarea lor. In acelasi timp, toti cei care doresc sa protejeze natura si sa scada facturile la energie electrica trebuie sa dispuna de tehnologii de iluminat cu becuri LED din cele mai diverse.

Solar Watts, compania care face lumina in acest domeniu

Cu toate ca domeniul tehnologiei LED esteĀ  zona acerba, cu numeroase competitii intre companii, Solar Watts se afla in preferintele clientilor atat prin prisma produselor originale cu garantie de ani de zile pe care le ofera, cat si datorita echipei cu experienta care poate oferi cele mai bune raspunsuri pentru o gama variata de probleme. Atunci cand vine vorba de proiectoare cu LED-uri, acestea sunt solutii extreme de facile si de performante atat pentru clientii normali, cat si pentru diferite afaceri sau companii.

 

Leave a Reply