Proiecte de case pentru una sau doua familii

proiecte case

Trebuie sa recunoastem ca in special in Romania, nu este tocmai usor sa construiesti o locuinta, in special daca vorbim de construirea acesteia ”de la zero” cum s-ar spune, iar in acest sens tot mai multe persoane se orienteaza spre proiecte de case pentru doua familii.

De ce sunt avantajoase unele proiecte de case pentru doua familii

Putem sustine clar ca in cazul unor  proiecte de case pentru doua familii spre exemplu, de multe ori costurile de trai sunt mult mai reduse.

Astfel ca, proximitatea de parinti sau frati sau alte rude dupa caz fac ca aceste proiecte de case pentru doua familii sa fie unele din ce in ce mai solicitate.

In cazul in care se opteaza penru astfel de proiecte de case pentru doua familii, de regula cele doua locuinte vor fi fie una langa alta, construite in stil duplex, ”in oglinda”, fie una in spatele celeilalte si asa mai departe.

Nu e deloc surprinzator ca numeroase familii opteaza pentru aceste proiecte de case pentru doua familii, intrucat in numeroase situatii e chiar nevoie sa existe persoane apropiate in preajma la care se poate apela in speta in cazurile in care vorbim despre familii care au copii mici spre exemplu.

Preferintele difera insa

Exista si persoane care prefera insa proiecte de case individuale, dupa preferinta si in functie de bugetul pe care sunt dispusi sa il aloce locuintei in sine. Este bine de stiut insa de asemenea ca la unele proiecte de case in stil duplex spre exemplu, preturile pot fi cu pana la 30 sau chiar 40% mai mici, deci acesta va fi clar un avantaj de luat in considerare.

Totodata cu unele proiecte de case pentru doua familii puteti face economie chiar si la diverse utilitati, intrucat spatiul de incalzit si de iluminat este mai mic.

Nu in ultimul rand este de luat in considerare si aspectul referitor la siguranta. In acest caz, la anumite proiecte de case pentru doua familii aveti o siguranta mai mare atunci cand spre exemplu lispisti de acasa, intrucat veti sti ca este mereu cineva in apropiere care sa aiba grija si de locuinta dvs.

Exista anumite persoane care dispun de un buget suficient care sa le permita sa achizitioneze spre exemplu un intreg duplex, astfel ca cealalta jumatate a casei se poate apoi revinde la un pret rezonabil.

Sunt cu siguranta fel si fel de variante atunci cand vine vorba de proiecte de case de la www.Crihan-Construct.ro pentru doua familii, la fel cum exista o sumedenie de variante si modele, designuri si preturi si mai ales variatii ale acestora si la anumite proiecte de case pentru o familie, sau chiar unele pentru o persoana.

Preferintele fiecarei persoane sau familii in parte vor fi in cele din urma poate elementul decisiv in achizitionarea unor proiecte de case, fie ele unele pentru doua familii, unele pentru o singura familie, sau chiar unele ce se vor achizitiona cu scop de investitie sau poate chiar revanzare dupa caz.

Leave a Reply