Proiecte de case Ilfov

proiecte de case ilfov

Dupa ce proiectul casei in Ilfov dar si cele executate  in alte judete ale tarii, se finalizeaza, abia atunci specailistii pot demara obtinerea de avize si de autorizatii de construire, apoi vor efectua devizul de  executie care se va prezenta la final, beneficiarului.

Pot fi discutate si agreate intre beneficiarul si respectivul constructor pe care l-a ales, preturile si deasemenea graficul de executie, apoi si transele in care platile se vor executa, pe intreg parcursul lucrarii.

Cand se finalizeaza aceasta etapa, partile contractante vor ajunge la etapa semnarii contractul ce e urmata apoi de deschiderea santierul.

Proiectul unei case

Oricare dintre proiectele ce clientii le vad in cataloagele ori pe site-urile pe care le au toate firmele ce executa proiecte case in Ilfov insa nu doar aici, se pot modifica mai mult sau mai putin.

Intr-un proiect sunt cuprinse, in afara de documentatiile considerate a fi absolut necesare pentru  obtinerea autorizatiile de constructie si alte detaliile ale executiei in special cele privind constructia unei case.

Dintre proiectele ce sunt expuse in cadrul site-urile pe care le au firmele de constructii, un foarte mare procent, adica aproximativ  100% au deja din partea institutiilor care sunt abilitate, acele autorizatii necesare pentru constructii.

Dar daca la unul din proiectele ce se gasesc pe site-ul firmei alaturi de care am vrea sa colaboram in constructia unei case, are arhitectura de exterior de exemplu, pe placul nostru, dar doriti sa aiba alta compartimentare in cazul interiorului, atunci specialistii nu au o problema in sensul refacerii acestui proiect, deoarece proiectelor li se fac orice fel de modificari ce implica recompartimentari sau rearanjari ale camerelor.

Specialistii pot executa inclusiv o varianta a case agreate, dar in oglinda, lucrul acesta fiind facut in majoritatea cazurilor, gratuit.

Poate fi modificate icnlusiv tipul placajului din exteriorul pe care o are fatada, in cazul in care ne dorim sa schimbam materialele sau culorile.

De exemplu, clientii nu vor ca pe fatada sa fie caramida si isi doresc doar numai tencuiala alba, ori poate ca nu ii va placea culoarea acoperisului ce apare in cadrul catalogului sau pe site-ul preferat si vor sa  aleaga un proiectul dar care sa aiba acoperisul dintr-o cu totul alta culoare. Ori, sunt clienti ce isi doresc sa adauge la proiectul initial si un etaj suplimentar, sau sa poata face un garaj, un subsol etc.

Chiar daca viitorul beneficiar de proiect al casei in Ilfov isi doreste sa extinda casa, adaugand camere suplimentare, lucrul acesta poate sa fie facut cu sanse mari ca autorizatia de constructie sa poata fi  obtinuta inclusiv in cazul acesta.

Exista si situatii in care, beneficiari doresc sa aba o casa ceva mai mica decat aeea din catalogul pe care o are firma pe care si-au ales-o insa si in cazul acesta pot fi ajutati, prin excluderea si pe cat posibil micsorarea camerelor ce deja sunt incluse in cadrul proiectului.

Aproape orice fel de modifcari pot fi facute in cadrul proiectelor caselor, specialistii garantand pentru ele, iar costurile pentru acestea vor fi minime pentru ca se pleaca de la proiectul tip ce deja exista si nu se va face altul, nou.

 

Leave a Reply