Proiectare constructii industriale Marmorat Exim, experienta si devotament

72f8811ccabad2437e99de39e5805497Prin proiectare constructii industriale ne referim la creioanarea unei imagini si a unui plan complex in vederea construirii unei hale industriale. Hala industriala este o constructie de mari dimensiuni, pe un singur nivel, ce poate fi amenajata pe interior in functie de profilul fiecarei companii care isi desfasoara activitatea in cadrul acesteia.

Activitatea de proiectare constructii industriale este un procedeu complex, pe care noi cei de  la Marmorat Exim il desfasuram cu deosebita pasiune de mai bine de 19 ani. Credem cu tarie in proiectele noastre, imaginea companiei fiind creata indeosebi de rezultatele pe care le-am obtinut, cat si de increderea pe care clientii nostri ne-au acordat-o in toti acesti ani.

Arta proiectarii constructiilor industriale

Dupa am spus, serviciul de proiectare constructii industriale este un sistem de procedee complexe pe care expertii nostri in domeniu il studiaza si dezvolta permanent. Serviciile noastre se adreseaza atat antreprenorilor, cat si investitorilor sau proiectantilor.

Etapele de baza in vederea proiectarii sunt urmatoarele:

  • conceperea structurala pentru proiectare constructii industriale este primul pas pe care noi il facem, asa incat ideea dvs sa prinda viata. Acest procedeu se refera la transpunerea ideilor si a dorintelor intr-un plan virtual realizabil, plan conceput intr-o maniera creativa, dar totodata deosebit de profesionista, care trebuie sa respecte toate prevederile si standardele de proiectare a constructiilor aflate in vigoare. De altfel, experienta ne-a invatat ca principiile de baza in vederea construirii unei cladiri de mari dimensiuni trebuie sa se bazeze atat pe economia spatiului alocat, cat si pe performanta.
  • modelarea structurala este acel procedeu in care in urma unei analize detaliate efectuate de catre expertii nostri, fiecare element structural este proiectat. Mentionam faptul ca echipa noastra de ingineri proiectanti este una dintre cele mai bine instruite din domeniu, compania noastra investind in permanenta atat in resursele umane, cat si in cele materiale.
  • analiza structurala pentru proiectare constructii industriale se bazeaza pe anumite calcule intocmite de inginerii nostrii profesionisti, in vederea stabilirii si cunoasterii in detaliu a fiecarui element legat de structura de rezistenta. Acest procedeu este realizat in prima faza cu ajutorul unor programe speciale de analiza structurala, care vin in ajutorul expertilor nostrii pentru a obtine rezultate extrem de precise.
  • optimizarea structurala este ultima etapa, dar si una dintre cele mai importante in procesul de proiectare constructii industriale. Aceasta se refera la oprimizarea intregului plan, urmarindu-se imbunatatirea parametrilor, minimizarea costurilor si consumurilor, dar si atingerea standardelor de performanta impuse. Practic, in aceasta eteapa finala se realizeaza toate retusurile de care este nevoie pentru a obtine un rezultat ce atinge cele mai inalte standarde ale calitatii.

De ce sa apelati la Marmorat Exim pentru proiectare constructii industriale?

Compania noastra va pune la dispozitie unele dintre cele mai calitative servicii din industrie atunci cand vine vorba de proiectare constructii industriale. De-a lungul celor 19 ani de activitate am avut nenumarate ocazii pentru a demonstra cunostintele si ablitatile de proiectare, ocazii ce ne-au permis sa evoluam permanent. Profilul muncii noastre a fost mereu unul ascendent, iar pasiunea si perseverenta ne recomanda in totalitate. Pentru mai multe informatii interesante va invitam sa consultati site-ul nostru marmorat.ro. Va asteptam cu drag!

 

by Alexandru Voda

Leave a Reply