ProdcomBilc, un furnizor de solutii complete cu tigla Vrancea pentru orice tip de casa sau imobil

540fec83202a8e41e3affeea46f5dd94Nici un acoperis nu este bun daca nu te apara de ploaie si alte intemperii. Aceasta este deviza noastra, iar ca furnizor de solutii si tigla Vrancea ProdcomBilc este aici pentru a va asigura ca beneficiati de cele mai bune servicii dar si de produse de inalta calitate. Astfel, oferim atat materiale de constructii, dar si ferestre pentru mansarda si alte solutii integrate pentru acoperisuri clasice si nu numai. Evident, oferta noastra de produse si servicii este destinata atat firmelor cat si persoanelor fizice.

Sistemele de hidroizolare pe care noi ca si furnizor de solutii si tigla Vrancea sunt in general axate in jurul sistemelor de acoperis cu tabla tip tigla, insa in functie de necesitati, putem realiza si alte tipuri de structuri.

Despre acoperisurile in V si tigla Vrancea

Acoperisul clasic, cel in forma V este poate printre cele mai vechi tipuri de structura de acoperire, evident, nu luam in calcul constructiile cu acoperis drept, sau terasa, asa cum este denumit in prezent. Forma caracteristica este aleasa din mai multe motive, insa in primul rand pentru ca permite foarte usor scurgerea apei, dar si caderea zapezii. Evident, rolul nostru ca si furnizor de tigla Vrancea este acela de a oferi o solutie eficienta pentru acoperisuri.

Spunem asta pentru ca un acoperis construit intr-un mod gresit poate cauza mari probleme, chiar si la cea mai mica ploaie. In primul rand, structura unui acoperis trebuie sa fie suficient de solit pentru a face fata greutatii zapezii. Intr-adevar, recomandarea noastra ca experti in acoperisuri cu tigla Vrancea este ca mai ales in etapa de proiectare a caselor noi, acoperisul sa fie gandit sa suporte chiar si de 10 ori greutatea totala proprie. Exista foarte multe cazuri pe timpul iernilor cand acoperisurile caselor cedeaza efectiv sub greutatea omatului.

O alta recomandare din partea expertilor in acoperisuri cu tigla Vrancea este cea de a va instala sisteme anti zapada care incalzesc suprafata acoperisului prin intermediul unor sigurante electrice. Astfel, acoperisul este incalzit la o temperatura cu putin peste 0 grade Celsius, insa suficient pentru a topi zapada. Astfel, se elimina riscul acumularii unei cantitati prea mare de zapada.

Solutii din parte expertilor in tigla Vrancea ProdcomBilc

Spuneam intr-unul din articolele noastre recente ca firma noastra de tigla Vrancea ofera solutii pentru acoperisurile din tigla metalica. Avantajele acestui tip de acoperire fiind net-superioare fata de tigla ceramica sau din beton. Insa, poate cel mai mare avantaj este cel al greutatii raportate la rezistenta. Desi tabla folosita este foarte subtire 1 – 3mm max. ofera o buna rezistenta la intemperii. Otelul zincat ofera si elasticitate mare, lucru foarte important pentru cei ce vor sa scape de stresul cioburilor de tigla.

Oricum, suntem siguri ca veti dori sa afla cat mai multe despre solutiile oferite de catre noi in calitate de furnizor de sisteme de acoperir si tigla Vrancea, asa ca va invitam pe siteul www.prodcombilc.ro pentru a va lamuri, dar si pentru a putea solicita o oferta personalizata. Expertii nostri au o experienta de peste 18 ani numai in domeniul solutiilor pentru acoperisuri, asa ca va puteti baza pe un partener de incredere.

Leave a Reply