Proaquapure – Sisteme de osmoza inversa pentru o filtrare corecta a apei!

sisteme osmoza inversaLa nivel mondial, asigurarea apei potabile de o calitate corespunzatoare este o preocupare care se dezvolta de la an la an. In momentul in care aducem in discutie purificarea apei, aducem in discutie automat si filtrele de purificare. Ele reprezinta solutia optima pentru obtinerea apei purificate, la costuri reduse.

Daca vreti sa fiti sanatosi este obligatoriu sa consumati o apa de calitate. In cazul in care sunteti racordati la surse de apa provenite din sol sau din retelele publice si vreti sa va asigurati de calitatea desavarsita a ceea ce consumati, firma Proaquapure din Bistrita distribuie sisteme cu osmoza inversa pentru filtrarea fina ce pot fi dimensionate diferit.

Sisteme de osmoza inversa, metode utilizate la scara larga si de buna calitate!

Produsele de filtrare Proaquapure sunt indicate pentru debite de la 100 de litri pe zi pana la 100.000 de litri pe zi. Acestea pot fi dotate cu lampi ultraviolete care dezinfecteaza apa, sau cu aparate de control al calitatii apei. Osmoza inversa reprezinta cea mai frecventa metoda utilizata in purificarea apei potabile. Ea reprezinta o metoda de filtrare de lichid, care inlatura multe tipuri de impuritati de la molecule atomice mari la molecule mai mici, prin fortarea lichidului la presiune inalta printr-o membrana cu pori (gauri) doar suficient de mare pentru a permite moleculelor mici sa treaca prin ea. Echipamentul de osmoza inversa este un tip de sistem de filtrare binecunoscut pentru capacitatea lui de a purifica apa.

Pentru eliminarea substantelor din apa ce afecteaza organismul, sistemele cu osmoza inversa sunt printre cele mai bune solutii existente pe piata. Proaquapure pune la dispozitie sisteme de filtre pentru uz casnic si pentru instalatori, filtre standard, filtre Big Blue si filtre industriale de tip MM/GAC, BIRM sau WP, din polipropilena (eventual in combinatie cu carbune activ) sau inox. Acestea retin impuritatile din apa cu o performanta maxima, cu o finete de filtrare de la 100 microni pana la 1 micron.

Beneficiile survenite de pe urma folosirii acestor sisteme de osmoza inversa!

In domeniul de specialitate, osmoza inversa este cunoscuta si sub denumirea de hiperfiltrare. Ea presupune trecerea apei printr-o membrana pentru a indeparta contaminantii. Este una dintre cele mai folosite procese de purificare a apei din lume. Pe langa purificarea apei, osmoza inversa actioneaza si pentru desalinizarea apei, reglarea concentratiei de lichide cum sunt sucurile si laptele, cat si pentru dializa rinichilor.

Sistemele cu osmoza inversa prezinta mai multe avantaje. Ele nu afecteaza mediul inconjurator pentru ca nu produc si nu folosesc chimicale daunatoare in timpul procesului. In plus, aceste sisteme necesita o cantitate minima de putere. Sistemele cu osmoza inversa functioneaza bine si ca sisteme de filtrare pentru locuinte, intrucat au marimi destul de mici.

In urma proceselor de osmoza inversa, gustul apei este unul de o calitate crescuta. Osmoza inversa indeparteaza minerale dizolvate si alti contaminanti care pot cauza un miros neplacut, gust slab sau pot da culori neobisnuite. Aceasta indepartare a mineralelor dizolvate, a metalelor si a altor particule este benefica instalatiilor. Nu exista nimic in apa ce ar putea coroda conductele sau ce s-ar putea depozita ca sedimente. Pentru ca apa obtinuta prin osmoza inversa nu contine minerale si depozite, este des folosita si pentru clatirea finala a masinilor la spalatorii.

Proaquapure a aparut pe piata de profil exact in urma cu un deceniu, si activeaza in domeniul tratarii apelor potabile, a celor uzate menajere si industriale, oferind produse specializate in acest sector, printre care: sisteme de epurare, de dezinfectie apa, dedurizare, sisteme de filtrare de sedimente si sisteme de utilizare a apei pluviale in toata tara, etc.

Date de contact:

Bistrita, Zorilor, Nr.15

Tel/Fax: +40 363 105151

Articol oferit de zoom-biz.ro!

Leave a Reply