Preturi tatuaje practicate de saloane in functie de model marime si dificultate

pret tatuaje

Culorile, formele si simbolurile de pe corpurile persoanelor tatuate pulseaza cu amintiri, semnificatii si emotii. Tatuajele reprezinta de multe ori ganduri si sentimente neexprimate in cuvinte, adesea artistii lucreaza cu visele si fanteziile clientilor.

Inainte de a se hotari sa-si imprime un desen pe corp, care va ramane acolo pentru totdeauna, clientul unui salon de tatuaje isi pune, pe buna dreptate, o serie de intrebari, iar hotararea finala o ia dupa ce gaseste raspunsurile. Care este salonului potrivit, ce preturi tatuaje se practica, care este perioada de timp pentru efectuarea unui tatuaj si ce masuri de preventie trebuie luate, toate aceste intrebari trebuie sa aiba raspunsuri pentru a putea fi luata decizia cea mai buna.

Preturi tatuaje, criterii dupa care se stabilesc

Tatuarea nu este o operatie ieftina, totusi este accesibila majoritatii celor care sunt impatimiti dupa tatuaje. Un criteriu in aprecierea de preturi tatuaje in majoritatea saloanelor il reprezinta marimea desenului, care se calculeaza in functie de aria dreptunghiului in care se incadreaza, avand drept unitate de masura centimetrul patrat. Perioada care ii este necesara artistului pentru executarea modelului este si aceasta unul dintre criteriile care se iau in consideratie atunci cand se stabileste pretul.

Locul unde este amplasat tatuajul intra si el in calcul, deoarece sunt zone pe corpul uman unde operatia de tatuare este mai usor de executat, dar sunt si zone foarte dificile, unde, pentru a face un tatuaj, se cere multa indemanare si un timp mai indelungat. Desigur, pretul depinde si de culoare, un desen colorat este mai scump decat unul alb-negru.

Tatuajul, accesibil sau nu, in functie de preturi tatuaje practicate 

De obicei, unei persoane aflate la primul sau tatuaj ii ia ceva timp pentru a-si gasi un salon bun si un artist pe care sa-l considere suficient de talentat ca sa-i execute modelul ales. In acest moment, trebuie sa stie cat costa operatia in sine, pentru a-si verifica bugetul. Costurile sunt, cu siguranta, diferite de la un salon la altul, de la o localitate la alta si chiar de la un artist la altul. Odata aflat modul de stabilire a preturilor, persoana respectiva poate sa-si faca o idee despre costurile finale, astfel incat sa ia o decizie care sa-i convina. Preturi tatuaje sunt diferite, in functie de o serie de factori, insa nu trebuie sa se ia in consideratie doar care este cel mai mic cost, pentru ca un tatuaj purtat pe corp o viata intreaga n-ar trebui ales doar in functie de pret.

Ce trebuie sa cunoasca artistul pentru a face preturi tatuaje estimative

Daca te-ai hotarat in privinta salonului si artistului care te va tatua, pentru ca acesta sa-ti poata estima un pret, trebuie sa-i furnizezi anumite coordonate. Astfel, el trebuie sa cunoasca ce model ti-ai ales, precum si dimensiunile si, bineinteles, daca desenul va fi alb-negru sau color. Artistul va tine seama de dorinta clientului si, eventual il va indruma pentru a face in final alegerea corecta, atat in ceea ce priveste simbolul ales cat si dimensiunile potrivite doar cu www.funkytattoo.ro.

Leave a Reply