Pompe de apa oferite de Agromoto.ro!

logo-8pompe-de-apaComanda simplu si rapid din magazinul online agromoto.ro pompe de apa pentru diferite intrebuintari. Aceste pompe de apa sunt echipamente electrice utilizate cu precadere pentru transportul apei din puturi, fantani sau chiar lacuri pentru a alimenta diversi consumatori. Vei gasi pe site-ul firmei o varietate de modele de pompe de apa, de la motopompe pana la pompe submersibile, pompe de suprafata sau hidrofoare, in functie de necesitatile tale. Fiecare comanda se realizeaza rapid si usor, preturile sunt cele mai bune, iar livrarea se face in 24-48 de ore.

Vei putea comanda online pompe de apa de diferite categorii si acestea vor fi livrate la tine acasa in scurt timp prin serviciile de curierat. Pe langa pompele de apa, in magazinul online vei gasi si accesorii pentru acestea si anume racorduri din aluminiu, furtun de aspiratie, reductie, piston pompieri, racord de imbinare si rola de furtun. In magazinul agromoto.ro vei gasi o varietate bogata de modele, pe care le poti comanda acum mult mai simplu si mai usor. La un raport optim calitate-pret, pompele de apa sunt ideale pentru alimentarea cu apa a diferitilor consumatori.

Pompe de apa de calitate!

Pompele de apa functioneaza optim astfel ca fantele de aspiratie ale pompelor absorb apa si o imping catre consumatori cu ajutorul unui grup de pompare. Pompele de apa sunt alcatuite din 3 mari componente si anume: un motor electric, o unitate de pompare si o carcasa. Pompele de apa pot fi de suprafata, submersibile, motopompele si hidrofoarele. Pompele de suprafata au o adancime maxima de aspiratie, dar si o inaltime maxima de refulare, pe langa cele submersibile au o inaltime maxima de refulare, deoarece acestea functioneaza doar atunci cand sunt introduse in lichidul care se doreste a fi pompat. Indiferent de model si de capacitatile acestuia, aceste pompe de apa sunt echipamente extrem de utile pentru transportul apei din puturi si fantani.

Motopompele sunt echipamente care se utilizeaza la gradinarit, irigatii sau stingerea incendiilor, fiind pompe de apa motorizate. Pompele de apa motorizate au o greutate mica astfel ca se pot transporta usor, sunt durabile, protejate impotriva coroziunii, permit o utilizare cat mai eficienta a combustibilului si asigura un consum minim de combustibil. Daca vrei pompe de apa care se pot scufunda si te pot ajuta sa uzi o gradina, sa alimentezi o casa cu apa sau sa evacuezi apa dintr-un beci inundat, achizitioneaza pompele submersibile.

Cine ofera pompe de apa?

Cu sediul in Dolj, compania Agromoto are ca obiect de activitate distributia in mediul online de produse, utilaje si echipamente de calitate. Echipa experimentata Agromoto ofera consultanta gratuita clientilor pentru alegerea produsului in functie de nevoile tale. Pentru utilajele comercializate vei avea service de calitate, piese de schimb originale pentru perioada de garantie sau postgarantie. Tot personalul de service este specializat si atestat. Pentru informatii suplimentare si intrebari acceseaza pagina de internet a magazinului online agromoto.ro sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei Agromoto.ro. Achizitioneaza pompe de apa oferite de Agromoto pentru a obtine apa simplu si rapid.

 

Datele de contact ale firmei Agromoto

Adresa firmei: Str. Morii, Nr. 28, Breasta, Dolj

Telefon: 0741 122 500

Email: agromoto.ro@gmail.com

Leave a Reply